Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

U borbi za prvo mjesto u skupini Cibona izgubila od Antwerpena

Cibona - Antwerp
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
24.11.2015.
u 22:18

Na ljestvici vodi Antwerpen sa 10 bodova, Cibona je druga s osma bodova, Benfica ima pet, a Sopron četiri boda.

U susretu 5. kola B skupine FIBA Eurokupa košarkaši Cibone su na gostovanju u Antwerpenu izgubili od Antwerpen Giantsa 69-82.

Cibona je i prije ove utakmice osigurala prolaz u drugu rundu, a u dvoboju protiv Belgijaca borila se za prvo mjesto. Međutim, Antwerpen je nakon slavlja u Zagrebu sa 14 razlike pred svojim navijačima bio jednako uvjerljiv.

Belgijce su do pobjede predvodili Michael Smith sa 22 koša Kwame Vaughn sa 19, te Mikhael McKinney sa 14 koševa. U redovima 'vukova' najefikasniji su bili Marko Jagodić-Kuridža sa 16 koševa i sedam skokova, Filip Krušlin sa 16 koševa, te Andrija Žižić sa 15 koševa.

U drugom susretu iz ove skupine u srijedu se sastaju Benfica i Sopron.

Na ljestvici vodi Antwerpen sa 10 bodova, Cibona je druga s osam bodova, Benfica ima pet, a Sopron četiri boda.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
08:19 25.11.2015.

Ja mogu razumjeti da se ima malo novca iako koliko vidim ima više nego dovoljno ali ovako sastaviti ekipu od kojekakvih polutana tupavih je sramotno, ako je gosp.Petroviću bio cilj razvijati mlade igrače onda mora prestati trgovati i početi proizvoditi što nije u stanju, on vodi osobne ratove na 10 fronti a rad na terenu ga ne zanima a možda je i bolje da je tako, dakle velikoj većini ovih polutana, nazovi igrača treba zabraniti ulaz u dvoranu da ne sramote ime ovog nekada velikog kluba!!!!

Avatar links
links
23:13 24.11.2015.

smiješni ste, srećom pa je i grupa komična pa prolazite dalje, dno -dna

NA
nano0705
06:19 25.11.2015.

mislim da je u pitanju strah od . terorizma. Joj jadni kako će sad kući, jeste se svi javili mamicama, bakama, kućnim ljubimcima da ste dobro i da ste jedva živu glavu izvukli. Jadni li ste vi i vaša kuknjava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije