Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vujošević vs bogdanović

Trener Partizana 'poludio' nakon tehničke i davio igrača

vujošević
Foto: Youtube Screenshot
1/2
03.06.2014.
u 09:54

Svako malo zaiskri između njih, pa je tako temperamentni trener već dvaput poslao sjajnog šutera za kaznu u svlačionicu prije završetka utakmice

Sukobi Partizanova trenera Duška Vujoševića i mlade srbijanske košarkaške zvijezde Bogdana Bogdanovića nisu rijetkost. Svako malo zaiskri između njih, pa je tako temperamentni trener već dvaput poslao sjajnog šutera za kaznu u svlačionicu prije završetka utakmice.

No, ono što se dogodilo na utakmici Partizana i FMP-a, u kojoj su crno-bijeli slavili 86:82, nadilazi ''odgojne mjere'' koje bi trener trebao primjenjivati nad mladim igračem. Naime, pred kraj susreta Bogdanović je dobio tehničku pogrešku i kad je krenuo prema Vujoševiću i klupi ljutiti trener uhvatio ga je za vrat. Šuter nije reagirao već je nešto dobacio treneru te produžio dalje.

– On je prije mog povratka u Partizan bio 12., 13. igrač. Postigao je sve zahvaljujući svome radu uz moju nazočnost. Sve igrače gledam kao roditelj – kazao je Vujošević te dodao kako suci dolaze s instrukcijama da svaku reakciju sankcioniraju tehničkom pogreškom te da je takvo suđenje besmisleno, piše Kurir.

>>Vujošević: Jedan od najtežih poraza, a bit će mi još i teže...

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
11:25 03.06.2014.

da čovijek poludio mora biti normalan...

Avatar petruserectus
petruserectus
12:17 03.06.2014.

Da je mene tako uhvatio, zube bih mu prosuo po tom parketu.

MA
Markocrooo
13:55 03.06.2014.

ali ne srpske nego srbijanske...kako mi ide ka kurc to izmišljanje jezika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije