Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se

Steve Kerr napokon na klupi Golden Statea

Steve Kerr
Reuters/Pixsell
22.01.2016.
u 21:54

Malo više od mjesec dana uoči početka nove sezone, početkom rujna prošle godine Kerr se podvrgnuo operaciji leđa, a oporavak je trajao mnogo duže od predviđenoga

Glavni trener aktualnih NBA prvaka Golden State Warriorsa Steve Kerr u petak će po prvi puta ove sezone sjediti na klupi svoje momčadi u domaćoj utakmici protiv Indiana Pacersa, objavili su Warriorsi na sam dan utakmice. Kerr je u svojoj prvoj sezoni na klupi u karijeri lani s Warriorsima ostvario omjer pobjeda i poraza 67-15 u sezoni, te je potom momčad iz Oaklanda odveo do naslova prvaka, prvog nakon 40 godina.

Malo više od mjesec dana uoči početka nove sezone, početkom rujna prošle godine Kerr se podvrgnuo operaciji leđa, a oporavak je trajao mnogo duže od predviđenoga, pa je Kerr propustio više od polovine ligaškog dijela ove sezone.

Umjesto njega, momčad je kao privremeni glavni trener vodio Kerrov pomoćnik Luke Walton, a Warriorsi nakon 43 odigrana susreta imao najbolji omjer u ligi 39-4 i na dobrom su putu da obore rekord Chicago Bullsa po broju pobjeda iz sezone 1995/96. od 72-10.

Warriorsi su sezonu započeli sa 24 uzastopne pobjede, što je uvjerljivo najbolji start u povijesti NBA lige.

>>Prvaci Warriorsi vrijede manje od pretposljednjih Lakersa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije