Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI BROJ!

Mario Hezonja u Maxu!: Već je zaludio Amerikance

Max
Foto: Tjednik Max
03.07.2015.
u 19:06

Max! otkriva i nove detalje afere koja je uzdrmala Davora Šukera i povezanosti Šapina s najgorom kladioničarskom mafijom na svijetu...

Novi Max! donosi priču o mladom Hrvatu koji je promoviran u NBA zvijezdu i prije nego što je odigrao prvu minutu za Orlando Magic. Čudesni Mario Hezonja već je zaludio Amerikance, na njemu grade uspon mlade momčadi s Floride i prognoziraju da će biti najveće osvježenje nove NBA sezone.

O Hezonji govori Hrvat s dugim NBA stažom Gordan Giriček koji je dio velike karijere proveo u Orlandu. Bivši NBA košarkaš otkriva za Max! da se na velika vrata vraća u košarku, sprema se za trenerski posao i kaže:

"Orlando je pravi klub za Marija, otvorit će mu veliku priliku da ostvari američki san i istrpjeti početničke pogreške..."

Novi Max! donosi i životne priče trojice mladih hrvatskih nogometnih asova. "Bjegunac" iz Dinama Robert Murić ulazi u prvu momčad Ajaxa i kreće u veliki pohod na europsku scenu. Otkrivamo i put Marka Roga iz Nedeljanca do najskupljeg Dinamova pojačanja u povijesti, a Hajduk velike stvari očekuje od svog dragulja Ante Roguljića koji je bio prvi igrač koji je iz niželigaša iz Vranjica zaigrao za mladu reprezentaciju, a htio ga je već i Wenger u Arsenalu.

Od velikih talenata predstavljamo i dvojicu mladih hrvatskih hokejaša na koje Medveščak najozbiljnije računa u novoj sezoni KHL-a. Max! otkriva novu aferu u koju je umočen Leo Messi. Najbolji igrač svijeta našao se u raljama južnoameričkih narkokartela koji su preko Messijeva imena prali milijune prljavo zarađenog novca. Max! otkriva i nove detalje afere koja je uzdrmala Davora Šukera i povezanosti Šapina s najgorom kladioničarskom mafijom na svijetu...

Samo uz Max! osvojite novu knjigu o Draženu Petroviću, "Dražen, godine zmaja".

>> Mamićev početak kraja počeo je još 2005. godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije