Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ HRVATSKE

Ukić: Ovo mi nije dobro sjelo, Grci su nas dobili na glupe 'baze'

Eurobasket
Sanjin Strukic/Pixsell
06.09.2015.
u 23:19

- Imali smo 10-ak razlike i nismo napravili taj posljednji korak da odemo na 15 razlike. Nadamo se da ćemo ostale utakmice odigrati kako treba i onda ostvariti željeni rezultat - smatra Šarić.

Hrvatska je upisala prvi poraz na Eurobasketu. Naše košarkaši vodili su protiv Grčke 37 minuta, ali su na kraju poraženi sa 72:70.

- Nije mi dobro sjelo. Posljednjih pet minuta smo ostali bez snage. Potrošili smo sve izvore energije koje smo imali, a dva važna igrača su nam nedostajala. Na kraju su nas dobili na glupe grčke "baze" i Spanoulisovo ime. Nema očajavanja, možemo igrati sa svima na prvenstvu - rekao je kapetan Roko-Leni Ukić za HTV.

Sada nam slijedi dan odmora i utakmica s Makedonijom.

- Imali smo 10-ak razlike i nismo napravili taj posljednji korak da odemo na 15 razlike. Nadamo se da ćemo ostale utakmice odigrati kako treba i onda ostvariti željeni rezultat - smatra Dario Šarić.

Ante Tomić je dodao:

- Presudilo je posljednjih pet minuta kada je došlo do pada koncentracije. Sada je najbitnije da odmorimo i pripremimo za Makedoniju.

>> Grčka pobijedila na iskustvo, Hrvatska mladost se raspala u završnici

Komentara 14

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:01 07.09.2015.

nema veze dečki... glavu gore.... igrali ste koliko ste mogli i dali najviše od sebe. Da ste izgubili i sa 20 razlike, ako je protivnik bio bolji a ostavite srce na terenu, nema prigovora. Znam da boli ovako izgubiti... voditii cijelu tekmu i na kraju biti poražen. Ali to je sport i ne pobjeđuje uvijek bolji. Svaka škola se plaća, a ovo je iskustvo koje će vas dodatno ohrabriti da kad ste u prilici, odmah 'nokautirate' protivnika sa 15ak razlike i to držite do kraja. Samo naprijed... glava gore.... bolji ste bili i to ćete pokazati kad nam nalete u finalu.

BI
binki
06:55 07.09.2015.

Drugi imaju playeve mi Ukica i to je to . Dobar decko los play.

DE
derin
00:29 07.09.2015.

Samo glavu gore, čvrsto do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije