Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maestralni potezi

Pogledajte NBA poteze kojima su Tomić i Hezonja oduševili Španjolce!

Barcelona
Foto: Screenshot
1/3
12.04.2015.
u 17:12

Ante Tomić bio je najbolji na terenu, postigao je 22 koša te upisao devet skokova i četiri asistencije, dok je Hezonja igrao 15 minuta i zabio devet koševa

Iako je Barcelona izgubila u košarkaškom El Clasicu, hrvatski košarkaši barem mogu biti zadovoljni svojim izvedbama na parketu. Obojica su odigrala zapažene uloge, a o njima su oduševljeno pisali španjolski mediji.

Ante Tomić bio je najbolji na terenu, postigao je 22 koša te upisao devet skokova i četiri asistencije, dok je Hezonja igrao 15 minuta i zabio devet koševa (nije imao niti jedan promašaj). A obojica su se istaknula i s nekoliko vrhunskih poteza, a posebno se ističu oni iz druge i treće četvrtine svaki na svoj način oduševili.

Prvo je Tomić sjajno iza leđa asistirao, a kasnije je Hezonja ukrao loptu i akciju završio zakucavanjem iza leđa.

>>Real pobijedio Barcelonu, Tomić i Hezonja briljirali

 

Komentara 3

RI
rikavac
21:17 12.04.2015.

Trpas u Barsi po 20 koseva i vise i skaces i boris se zakucavas asistiras ,a kad igras za repku si neprepoznatljiv si ,nit skaces ,nit zakucajes,prosjek ti 6 koseva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije