Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Pogledajte kako je nesretni Ašik zabio autokoš i odveo svoju momčad u ponor

ašik
Foto: Youtube Screenshot
1/2
01.01.2015.
u 17:00

Zahvaljujući tom autokošu San Antonio je izborio produžetke, a kasnije stigao i do pobjede.

Košarkaši San Antonija autokošem Turčina Omera Ašika 0,7 sekundi prije kraja izborili su produžetke protiv New Orleansa i na kraju pobijedili (95:93). Zanimljivo, NBA prvaci u prosincu su u pet utakmica igrali produžetke, a ovo im je bila jedina pobjeda.

Da stvar bude gora, trener New Orleansa Monty Williams uveo je Ašika u igru uoči akcije u kojoj je postigao autokoš.

Spurse, koji su bili bez ozlijeđenih Parkera i Leonarda, do pobjede je vodio Manu Ginobili sa 26 koševa, a Tim Duncan (16 koševa i 10 skokova) ostvario je 814. double-double u karijeri i izjednačio se s Karlom Maloneom na 5. mjestu ljestvice NBA lige svih vremena.

>>Rudež s klupe gledao pobjedu Idiane, Durant se vratio sa 44 koša

Komentara 2

DU
Deleted user
17:48 01.01.2015.

Netko tu laže jer je slow motion razvidno da nije Ašik bio taj koji je imao zadnji dodir s loptom nego protivnički igrač kojeg je čuvao. Lopta je dotaknula vrhove prstiju Ašika i preletjela do ruke protivničkog igrača, koji je zabio koš!

BG
BGasperov
18:56 01.01.2015.

Sa snimke je očito kako nije riječ o autokošu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije