Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER FENERA

Obradović: Cedevita igra najbolju kontru na turniru

Cedevita
Filip Brala/PIXSELL
21.09.2014.
u 08:26

- Cedevita igra dobro, prilično brzo, i od svih sudionika turnira ima najbolji kontranapad. Odlično trče jer imaju dosta mladih i energičnih igrača - rekao je Obradović.

U finalu prvog izdanja zadarskog predsezonskog turnira igrat će turski prvak Fenerbahče i hrvatski prvak Cedevita, u nedjelju u 20.30. I za jedne i za druge to je najbolji izbor za završnu utakmicu pripremnog turnira pa trener Fenera Željko Obradović ističe:

- Nama je svaka utakmica dobro došla jer smo mi daleko od forme koja bi nam bila dovoljna i za tursko prvenstvo, a kamoli za Euroligu. Manje je važno to što igramo finale turnira, a više da će to biti još jedna dobra provjera i to protiv kluba koji igra Euroligu. Cedevita igra dobro, prilično brzo, i od svih sudionika turnira ima najbolji kontranapad. Odlično trče jer imaju dosta mladih i energičnih igrača.

I dok će Cedevita igrati bez oporavljenika Marka Tomasa, koji je ostao u Zagrebu, istanbulska momčad u svom sastav još uvijek nema dvojicu reprezentativaca Srbije, svjetske doprvake, Nemanju Bjelicu i Bogdana Bogdanovića.

- Njih dvojica priključit će nam se po povratku u Istanbul. Premda ove godine imamo sedam novih igrača, ipak imamo bolju situaciju nego lani kada smo imali puno više reprezentativaca. Tada smo pred prvu službenu utakmicu sezone imali samo četiri zajednička treninga - objašnjava Obradović.

>> Cedevita svladala i Galatasaray, Ataman naredio Ercegu da promaši bacanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije