Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD SENEGALA

Ljutiti Repeša: Imamo balkanski mentalitet

Jasmin Repeša
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
01.09.2014.
u 17:21

- Da sam imao priliku izabrati gdje ću se roditi, ne bih nikada izabrao Balkan. To je čudan mentalitet - kaže Repeša.

Tko se igra vatrom, taj se prije ili poslije opeče, a nama se to dogodilo protiv Senegala. Skrušeno je to priznao izbornik najboljih hrvatskih košarkaša Jasmin Repeša nakon šokantna poraza protiv Senegala (75:77). Nakon prvog hrvatskog poraza od neke afričke reprezentacije na velikom natjecanju.

- Nemoguće je dobiti ovakva atletskog suparnika, ako se prva četvrtina završi s poteškoćama u skoku i sa samo dva prekršaja. Nije nam se ovo dogodilo prvi put. Opet smo izazivali sudbinu. Možda će ovo što ću reći biti ludo, no to je činjenica. Da sam imao priliku izabrati gdje ću se roditi, ne bih nikada izabrao Balkan. To je čudan mentalitet, puno smo puta stradali u utakmicama u kojima smo bili favoriti.

To je na presici kazao izbornik Jasmin Repeša koji je unatoč tome i dalje optimist:

- Ja i dalje mislim da mi možemo i moramo otići daleko. S ovim smo si otežali situaciju, no i dalje sve ovisi o nama.

>> Senegal šokirao Hrvatsku i postao iznenađenje turnira!

Komentara 31

NE
Nemgur
18:37 01.09.2014.

...na temelju čega su ovi ljudi zaključili da su toliko bolji od afrikanaca?...pa ovi imaju ljude u nba, a mi se raspametili što su i naši tamo dospjeli...ovi pogađaju otvorene šutove,i vidi vraga,skaču...što ovi "najmanje brončani' ne mogu...

Avatar ziga.cvarkes.5
ziga.cvarkes.5
17:37 01.09.2014.

Možda imamo balkanski mentalitet, ali imamo još jednog nesposobnog izbornika kojem su svi drugi krivi za poraze, pa čak i kad su u pitanju njegovi taktički promašaji.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:37 01.09.2014.

kakav mentalitet da imamo kad smo s balkana ? pa ne mozemo imati skandinavski mentalitet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije