Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNO SIMON:

Ne treba raditi dramu, utakmica nije imala rezultatski značaj

Krunoslav Simon
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
10.09.2015.
u 20:12

'Ako budemo ovako igrali nemamo što tražiti u osmini finala.'

Hrvatski košarkaši nisu se proslavili protiv Gruzije (58:71) i osjetili su na težak način kako to izgleda kad se opuste protiv bilo koga. Protivniku je trebala pobjeda da prođe u osminu finala Europskog prvenstva i išli su maksimalno dok su naši ipak bili "na kočnici". Bar se nadamo!

- Mi smo možda malo previše kalkulirali jer smo znali da nam poraz ništa ne znači. Moramo ovo zaboraviti, najvažnije stvari su ispred nas. Imamo sve u svojim rukama. Nikad nije dobro izgubiti, pogotovo ne kod kuće 13 razlike. Moramo izvući pouke iz ovoga - rekao je kapetan Roko Leni Ukić i nastavio:

- Nema potrebe za analizom utakmice. Neke stvari moramo poboljšati i to je to. Idemo u Francusku. Ne znam s kim igramo, tko god da dođe bit će teško. Ako budemo ovako igrali nemamo što tražiti u osmini finala. Ni jednu od ovih pet utakmica u grupi nismo imali šuterski dan. Nedostaje nam samopouzdanja i nadam se da će biti bolje u Lilleu.

Najbolji pojedinac susreta bio je Luka Žorić i gleda na sve ovo s dozom optimizma, uvjeren da se može bolje.

- Gruzijci su odlični pojedinci, malo su sporije ušli u turnir, ali oni su prava momčad. Ovih pet dana smo bili u grču, igrali smo doma, htjeli smo se pokazati, ali nije išlo. Imamo dva dana za odmor i moramo biti pravi u Francuskoj - kazao je Žorić, a nadovezao se Kruno Simon:

- Čekaju nas neugodne momčadi u osmini finala, ali mi smo kvalitetniji i to moramo pokazati. Ovaj poraz me nije poljuljao i ne treba raditi dramu iz njega, ipak ova utakmica nije imala rezultatski značaj. Nikad nije lijepo izgubiti utakmicu, ali treba znati da ovo nije prava slika reprezentacije.

Nisu imale značaj ni prijateljske utakmice tijekom priprema pa nije izgledalo ovako loše...

>> Hrvatska na oproštaju od Arene doživjela težak poraz protiv Gruzije!

Komentara 14

TO
tonimohave
20:39 10.09.2015.

Nije ni Srbiji trebala pobjeda pa su ipak razbilu Italiju, koje suplje price

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:43 10.09.2015.

ili imaš pobjednički mentalitet ili nemaš, barem nas poštedite tih izjava

DU
Deleted user
21:38 10.09.2015.

"Ni jednu od ovih pet utakmica u grupi nismo imali šuterski dan." Kakva je to izjava? Zaprskaj pet puta zaredom i govoris da nije bio dan. Al jel ste razmisljali da niste kvalitetni i zato ne ide sut?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije