Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan završetak

Veselo u Torinu: Košarkaši su odlazak u Rio slavili uz 'Lijepa li si'

Košrakaši u Torinu
Foto: fiba.com
1/7
10.07.2016.
u 08:39

Nakon posljednjeg zvuka sirene u olimpijskoj dvorani u Torinu košarkaši su potrčali jedan drugom u zagrljaj, a nakon čestitanja zajedno su zapijevali Thompsonovu pijesmu 'Lijepa li si'

Hrvatska košarkaška reprezentacija izborila je Olimpijske igre u Riju. Nakon dramatičnog produžetka u finalu kvalifikacijskog turnira izabranici Aleksandra Petrovića pobijedili su Talijane sa 84:78.

Nakon posljednjeg zvuka sirene u olimpijskoj dvorani u Torinu košarkaši su potrčali jedan drugom u zagrljaj, a nakon čestitanja zajedno su zapijevali Thompsonovu pijesmu 'Lijepa li si'.

Sjajno raspoloženje nastavilo se i pri susretu s malobrojnim navijačima, na izlasku iz kruga dvorane. Bogdanović, Šarić, Simon predvodili su pjesmu, kao i igru, i htjeli su se naprosto zahvaliti toj malobrojnoj, ali glasnoj družini, a htjeli su i što duže uživati u trenutku! 

 

#Hrvatska #croatiafans #najjači #Rio2016

A video posted by Hrvatski košarkaški savez (@hks_cbf_) on

 

#Croatia #OneTeam #whatafeeling

A video posted by Hrvatski košarkaški savez (@hks_cbf_) on

Dobro raspoloženje iz dvorane preselilo se i pod tribine. U hrvatskoj svlačionici bio je pravi lom. Naše je igrače dočekalo slavljeničko pivo, pa su iz nje izašli u vrlo veseli.

 

#jošnismokrenuli :-) #samohrvatska #OneTeam

A video posted by Hrvatski košarkaški savez (@hks_cbf_) on

 

Ei se tu peeeegooo #mackajsiga #riooooo #wecoming #croaaaatiaaaa #soproudofthem #lovethem

A video posted by Zeljko Sakic (@zeljkosakic) on

Komentara 25

MA
mar06mir
09:15 10.07.2016.

Stoooo? Lijepa lis si! Pa to treba zabraniti! Pa to nas sve vrijedja! Pitajte samo Milanovica. On ce vam biti novi premijer. Gdje su samo St Etiene-ski teroristi? Gdje suOrepina i Ostoja, mamu im nabijem.

DH
dalibor.hren
09:18 10.07.2016.

Sad će nam Jovo i ekipa zabraniti i "Lijepa li si!?", a za pet godina i "Lijepu našu?"

AA
ana.ane24
08:57 10.07.2016.

....braaavooo momci...veselite se...samo mi nije jasno...zašto iblerovci mrze "lijepa naša"..pjesmu i pozivaju se na ustaše????.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije