Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRA JOŠ GORI

Kobe Bryant i u 37. godini pokazuje kako se bori za svoj klub

Kobe Bryant
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
05.11.2014.
u 10:27

U jednoj situaciji se borio za loptu koja je išla izvan terena i požrtvovno je skočio za njom te se pritom mogao i ozlijediti jer blizu parketa nalazila se publika koju je vješto preskočio

Kobe Bryant ni u petoj utakmici sezone nije uspio sa svojim Lakersima doći do pobjede, ali je, ako ništa drugo, zaista dao sve od sebe.

U jednoj situaciji borio se za loptu koja je išla izvan terena i požrtvovno je skočio za njom te se pritom mogao i ozlijediti jer blizu parketa nalazila se publika koju je vješto preskočio.

Na kraju je Phoenixu ubacio 39 poena, ali iz 37 pokušaja.

>> Houston ne zna za poraz, Lakersi ne znaju za pobjedu

Komentara 1

OD
otac_domovine
11:38 05.11.2014.

Priče za malu djecu. Da mu je stvarno stalo do kluba barem bi si trebao prepoloviti plaću u skladu s učinkom u zadnje 3 sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije