Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJENI IZBORNIK

Dobiti Srbiju uz tako loš dan, to je nevjerojatno!

Eurobasket
Igor Kralj/PIXSELL
19.09.2015.
u 15:47

'Imali smo 20 izgubljenih lopti i šut za tricu 2/14!'

Izbornik Litve Jonas Kazlauskas bio je oduševljen pobjedom protiv Srbije (67:64) u polufinalu Eurobasketa, ali nakon same utakmice nije mogao naći prave riječi kojima bi opisao to oduševljenje te je odlučio za nešto više dočekati jutro.

No ni dan poslije nije mogao sakriti osmijeh s lica niti na pravi način opisati sve što se dogodilo na toj napetoj utakmici u kojoj je Litva bila potpuni autsajder.

- Dobiti Srbiju, a da pritom imate 20 izgubljenih lopti i šutirate 2/14 za tri poena je nevjerojatno - rekao je Kazlauskas i pedantan kakav jest otišao pripremati momčad za Španjolsku.

Protiv njih će u nedjelju 20. rujna u 19 sati morati šut bolje funkcionirati, a i koncentracija mora biti na razini jer ne smiju gubiti toliko lopti, ne može im se poklopiti baš dvaput da protivnik ima također loš dan.

>> Srbi ostali bez finala Eurobasketa, zaustavila ih Litva!

Komentara 11

TA
tamanitelj
17:00 19.09.2015.

Kmeeeeeeeeeee

ĆA
ćaćaća
10:37 20.09.2015.

preočito da su omladinci zasjeli za tipkovnice i lupaju minuse :)))

GU
guderian
07:12 20.09.2015.

izgleda da su i srbi ostali bez muda....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije