Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČI HVALE

Jasmin Repeša: Bojan Bogdanović je dobri duh reprezentacije

bojan bogdanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.08.2014.
u 10:30

- Bogdanović je tijekom sezone igrao dosta dva na dva što prije nije, pa mi je drago da želi unaprijediti svoju igru - tvrdi izbornik.

Na relaciji razigravač-šuter-centar, okosnica hrvatske reprezentacije i ovaj put bit će Ukić, Bogdanović i Tomić.

- Bez obzira na nemale poteškoće sa ahilovim tetivama, Ukićeva želja da igra nikad nije bila upitna i kada je vidio da može, došao je. Bogdanović je tijekom sezone igrao dosta dva na dva što prije nije, pa mi je drago da želi unaprijediti svoju igru, no mislim da je produktivniji u drugim stvarima - rekao je Repeša i nastavio:

- Osim toga, on je duhovit momak i dobri je duh ove reprezentacije. Tomić je maturirao i kao osoba i kao igrač, sve što kaže mu je na mjestu, stabilna je osoba, ima fenomenalan pristup što je strašno bitno.

>> Bogdanović: Napokon se i od nas nešto očekuje na velikoj sceni

Komentara 2

DI
dinamojavolim1
17:37 25.08.2014.

dobri duh ce uvijek biti drazen petrovic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije