Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Cibone

Mulaomerović 'poludio' na Zadrane: Ovo je sramota, trebao sam pustiti utakmicu Kvarneru!

Zadar - CIbona
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
22.05.2016.
u 08:15

- Meni je katastrofa ako vi ovo nazivate navijanjem. Igrao sam 100 puta u Zadru, svaki put se ponavlja ista priča…

Košarkaši Cibone i Zadra igrat će treću, odlučujuću utakmicu u polufinalu doigravanja za prvaka Hrvatske. Nakon što su Zadrani izgubili prvu utakmicu sa 25 razlike, uspjeli su sinoć u dvorani Krešimira Ćosića nadigrati Cibonu i pobijediti sa 73:70 pa će se treća utakmica igrati 24. svibnja u Zagrebu.

I dok je za vrijeme utakmice bio koliko-toliko miran, Damir Mulaomerović, trener Cibone, bio je prilično ljutit ispred svlačionica.

- Kakvo je ovo sramno navijanje bilo. Jeb... vas ovakvi navijači. Ma, trebao sam pustiti utakmicu Kvarneru u Rijeci pa do ovoga ne bi došlo - tim riječima obratio se Damir Mulaomerović, trener Cibone, Darku Kasapu, predsjedniku NO KK Zadra.

Nakon što je Cibona pobijedila Kvarner u Rijeci i gurnula tako Zadar u ABA ligu, vukovi su očekivali pljesak u dvorani za taj fer potez. Ali...

- U prvom poluvremenu Bašić nam je napravio nered sa 17 koševa, puno je zabio, u drugom smo ga zaustavili. Na kraju smo mogli izjednačiti zadnjim šutom, ali nismo bili koncentrirani. Ali na stranu sve, ako nitko od vas nije čuo ‘Turčine, napuši se k….ine’ i ‘Niger, Niger’ onda vi ne radite svoj posao. Meni je katastrofa ako vi ovo nazivate navijanjem. Igrao sam 100 puta u Zadru, svaki put se ponavlja ista priča… Ovo nema veze s pobjedom Zadra koja je zaslužena. Ako ja moram štititi igrače na izlazu, to je sramota za vas - govorio je Mulaomerović. Domaći trener nije spominjao navijanje:

- Nije bilo lako. Imali smo intervale briljantne igre, a nakon padova koncentracije naš je suparnik to iskoristio, posebno iz dotrčavanja. Na kraju smo ipak pokazali karakter i sportsku drskost i pobijedili.

Kod Zadra su najefikasniji bili Lovre Bašić sa 20 koševa, dok su Cibonu predvodili James Brian Florence sa 19, Ante Toni Žižić sa 15 i Nebojša Joksimović sa 12 koševa.

Komentara 15

DU
Deleted user
09:24 22.05.2016.

Ma naravno da su mi moji Zadrani više na srcu od Mule koji mi je ok lik. Mula je ovaj puta u pravu. Zadrane je degutantno gledati kako navijaju. Dakle toga nema ni u Srbiji.

Avatar zagorac2
zagorac2
09:23 22.05.2016.

Mamic kriv

KO
kokolino
11:06 22.05.2016.

Bilo je vrijeme, da netko kaže tim nazovi navijačima, da su hrpa nekulturnih,neodgojenih seljačina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije