Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBa liga

Bojan Bogdanović 'upao' u crnu rupu, 36. pobjeda Golden Statea

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.01.2016.
u 08:50

LaMarcus Aldridge bio je nezaustavljiv za Brooklyn. Ubacio je 25 poena uz 11 skokova.

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović kao da je upao u crnu rupu iz koje se ne može izvući i pronaći pravu formu. Treću utakmicu zaredom ostao je bez postignutog koša iz igre. U teškom domaćem porazu njegova Brooklyna protiv San Antonija (106:79) hrvatski košarkaš promašio je pet šuteva od toga tri pokušaja za tricu (0-5). 

Kako je dosadašnji trener Lionel Hollins dobio otkaz, na klupu Netsa sjeo je sportski direktor Billy King i omogućio Bogdanoviću solidnu 21 minutu. No, Mostarac se nije iskazao, ubilježio je tek po jedan skok i ukradenu loptu.

Bojan je u posljednja tri susreta u igri proveo ukupno 74 minute i pritom iz igre gađao 0-16!

S druge strane LaMarcus Aldridge bio je nezaustavljiv za Brooklyn. Ubacio je 25 poena uz 11 skokova. Domaće je predvodio Brook Lopez ubacivši 18 poena.  

Washington Wizardsi su sa 114:100 slavili u Chicagu protiv Bullsa dok su Golden State Warriorsi sa 111:103 pobijedili Miami Heat. Stephen Curry ubacio je 31 poen za 36. pobjedu Warriorsa.

>>Bojan Bogdanović ostao bez trenera u Brooklynu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije