Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE SA SVIH STRANA

Bojan oduševio NBA: On je najbolji rookie!

Bojan Bogdanović
Reuters/PIXSELL
26.04.2015.
u 17:18

'Bogey je pogodio nekoliko velikih šuteva na početku, a zatim i u drugom dijelu. Igra odlično već dulje vrijeme.'

Bojan Bogdanović bio je jedan od najboljih igrača Brooklyna u pobjedi protiv Atlante 91:83, kojom su Netsi smanjili na 1:2 u seriji 1. kola doigravanja. Bogdanović je pogodio sedam od trinaest šuteva i postigao 19 poena, najviše od svih rookieja u ovom doigravanju. Pohvalio ga je suigrač Joe Johnson.

- Bio je fantastičan. Bogey (op.a. Bojanov nadimak) je odličan šuter i ako ga krene može pogoditi devet od deset šuteva - rekao je Johnson, najplaćeniji igrač Netsa.

Hrvatskog reprezentativca pohvalio je i trener Netsa Lionel Hollins.

– Bogey je pogodio nekoliko velikih šuteva na početku, a zatim i u drugom dijelu. Igra odlično već dulje vrijeme – rekao je Hollins.

Osim što je zabio 19 koševa, Bogdanović je zaustavio i Atlantinog All-Stara Kylea Korvera. Nakon što je Korver u prve dvije utakmice postigao 38 poena, u trećoj je pogodio samo jedan od osam šuteva i završio susret s dva poena.

– Kada čuvate takvog igrača, morate uvijek biti fokusirani, morate biti uz njega u svakom napadu. Imao sam i veliku pomoć suigrača. Promašili smo toliko šuteva u Atlanti, a ovu utakmicu smo otvorili s nekoliko trica i laganih poena - zaključio je Bogdanović.

>> Bogdanović digao publiku na noge, Netsi pobijedili najjaču momčad Istoka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije