Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović vrlo dobar u četvrtom uzastopnom porazu Brooklyna

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
14.03.2016.
u 09:38

Bojan je proveo 33 minute u igri i ubacio 13 koševa uz 5 skokova i 7 dodavanja.

Brooklyn je doživio četvrti uzastopni poraz u NBA ligi, a ovog puta na njegovu parketu nadigrao ga je Milwaukee (100:109) kojeg vodi bivši trener Netsa - Jason Kidd.

Prvo ime utakmice bio je Giannis Antetokounmpo sa četvrtim triple-doubleom u zadnjih 11 utakmica. Zabio je 28 koševa te dodao 14 asistencija i 11 skokova. Uz njega, Netskima su najviše teškoća stvarali Jabari Parker (23 koša) i Khris Middleton (19) za treću uzastopnu pobjedu Bucksa.

Brook Lopez (20 koševa) i Sean Kilpatrick (19) bili su najefikasniji u momčadi Brooklyna, a vrlo dobru igru pružio je i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović. Proveo je 33 minute u igri i ubacio 13 koševa uz 5 skokova i 7 dodavanja.

Rezultati:

Los Angeles Lakers - New York Knicks 87:90

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 100:109

Atlanta Hawks - Indiana Pacers 104:75

Sacramento Kings - Utah Jazz 99:108

Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers 90:114

>>Hezonja vrlo dobar u porazu Orlanda, nova pobjeda Golden Statea

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije