Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I oni se živcirali

Bogdanović i Rudež: Ispričavamo se, ali pišu se dva boda

Bojan Bogdanović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
30.08.2014.
u 15:09

- To će biti dosta različita utakmica, imaju trojac koji je malo stariji i više će se igrati 5 na 5. Mislim da ćemo znati odgovoriti na to i nadam se drugoj pobjedi

Hrvatski košarkaši u prvoj su utakmici na SP-u u Španjolskoj pobijedili Filipine 81:78, a navijačima potrošli puno živaca.

- Iskreno, i mi smo se previše iživcirali. Poraz bi nas bacio psihički dolje, kao i na tablici. Prva četvrtina bila je dobra, ali onda smo im dali otvorene šuteve. Nismo odigrali u obrani kako smo se dogovorili. No, piše se dva boda, znali smo da će biti teško, ali ne baš ovako. Previše smo puštali da naši igrači igraju 1 na 1 s Blatcheom i to nas je dovelo u probleme, rekao je Bojan Bogdanović.

Argentina?

- To će biti dosta različita utakmica, imaju trojac koji je malo stariji i više će se igrati 5 na 5. Mislim da ćemo znati odgovoriti na to i nadam se drugoj pobjedi. Moramo puno više trčati.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

I Damjan Rudež bio je zadovoljan samo osvojenim bodovima.

- Bilo je blizu, ja se ispričavam svima, ali pobjeda se piše. Bio je to tek početak natjecanja, novi koševi, nove lopte, privikavanje. Treba se pripremiti za Argentinu. To je elitna momčad iz samog vrha, sutra će biti drugačiji tip utakmice i nadam se pobjedi, rekao je Rudež.

>>Hrvatska pobijedila Filipine tek nakon produžetka

Komentara 4

DU
Deleted user
17:54 30.08.2014.

Bila je prva, protivnik nam nije pasao..nema sekiracije, idemo dalje.Odlično je što nismo potonuli,, te što je rijetko, dogodilo se da Repeša dobije knap završnicu - Hrvatskaaaaa

Avatar cluesblues
cluesblues
15:33 30.08.2014.

samo se nadam da ce slijedeci izbornik bit perasovic - on je nas jedini vrhunski kosarkaski trener za velike domete i moze iz igraca izvuci maksimum a uz to je vrhunski strateg - to je dokazal i u hrvatskoj ii sada u spanjolskoj - repesa je galamdjija koji zivi na staroj slavi i sad kad se prodal onom ratnom profiteru gura njegove pulene na stetu igre, a danas smo vidli kolko je takticki nedorasal jednim filipincimam sa ocajnim rotacijama u krivo vrijeme i lose postavljenom igrom…mozemo se samo nadat da pojedini nasi igraci imaju dovoljno individualne kvalitete da izvuku nesta iz ovog prvenstva i da se necemo bas ostramotit, a onda pod hitno dovest perasa...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:05 30.08.2014.

Kome se ispricavaju ? Ako je njima dobro i meni je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije