Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mario hezonja

Bila bi glupost reći da ćemo biti prvaci

14.08.2015., Arena Zagreb, Zagreb - Prijateljska kosarkaska utakmica Hrvatska - Njemacka. Pripremni susret uoci Eurobasketa 2015 koji ce prvi puta odrzati u cetiri drzave. Hrvatska (Zagreb), Njemacka (Berlin), Litvija (Riga) i Francuska (Montpellier)  ugo
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
16.08.2015.
u 08:05

- Drago mi je da su sunarodnjaci stali iza mene na taj način i gušt mi je bio igrati, no ja od sebe ne očekujem ništa posebno.

Čini se da od svih Perasovićevih izabranika najveći kredit kod publike ovog trenutka ima 20-godišnji branič Mario Hezonja (201 cm). Zajedno sa Šarićem, najmlađi naš reprezentativac dobio je najveći pljesak kod predstavljanja.

- Drago mi je da su sunarodnjaci stali iza mene na taj način i gušt mi je bio igrati, no ja od sebe ne očekujem ništa posebno. Moj posao je tu da pomognem treneru i momčadi, najbolje što mogu i ne pada mi napamet govoriti da ćemo biti prvaci Europe ili neke slične gluposti. Nisam ja od toga.

>> Nowitzki se naklonio Šariću: Dario već sada može u NBA!

Komentara 6

Avatar links
links
08:12 16.08.2015.

mali, vise i igrati i nadasve razmišljati pa onda pričati

DH
dalibor.hren
08:54 16.08.2015.

Mario, step by step!!!

KO
Komacero
10:42 16.08.2015.

Ja ga znam samo po izjavi da bi rade igro u Partizanu nego u Ciboni,zato mu po meni mora bit zabranjeno nosit sveti Hrvatski dres

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije