Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga

Barca bez Final Foura, Hezonja izlazi na NBA draft

Mario Hezonja
NordPhoto/PIXSELL
23.04.2015.
u 23:30

Na Final Fouru Eurolige u Madridu sudjelovat će dva Hrvata. Luka Žorić kao igrač Fenera i Žan Tabak kao pomoćni trener Reala.

U Barceloni obljubljeni, no po stručnosti sasvim prosječni, trener Xavi Pascual nije uspio uvesti svoju momčad u Final Four koji će se u svibnju igrati u Madridu. U četvrtoj utakmici četvrtfinala Eurolige, Barca je izgubila u Pireju od Olympiacosa (68:71) i to tricom Printezisa u posljednoj sekundi utakmice.

Za goste je najviše zabio Tomić (13 koševa, 7 skokova), dok Mario Hezonja nije igrao niti minute.

Slučajno ili možda i ne, večeras je Hezonjin američki agent Arn Tellem objavio da mladi Hrvat izlazi na ovogodišnji draft na kojem će konkurirati Dariju Šariću za najbolje rangiranog Hrvata ikad.

A Šarić je bio najkorisniji Efesov igrač (12 skokova, 9 koševa, 5 asistencija) u domaćem porazu od Reala (63:76). Nakon svega u madridskim polufinalima Eurolige (15. svibnja) igrat će: CSKA - Olympiacos i Real - Fenerbahče.

>>Manijak turskom sucu: Nećeš živ iz Grčke!

Komentara 2

BR
Branko102
09:36 24.04.2015.

Barcelona može zahvaliti Xavi Pascualu što je ostala bez jednog trofeja ove sezone,a možda i više.Pascual je namjerno spriječavao Hezonju da igra jer je znao da zadnjih mjeseci ,hrpa NBA skauta dolazi gledati Barcu samo da bi vidjeli Hezonju.No on on je time puno više naštetio Barci,no Hezonji jer Mario je igrač,koji je uz malo više slobode i povjerenja,mogao Barcu voditi do kraja.Za Hezonju je najbolje da kaže zbogom Barceloni te da odmah ode u NBA.Siguran sam da će biti nova velika NBA zvijezda iz Europe jer ima sve preduvjete za to,

AJ
ajam
00:04 24.04.2015.

Drazene , sta je to *FINAL FOURA. FINAL bi mi mogao nekako da prevedem ali ne znam kako da prevedem FOURA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije