Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNJEŽNE RADOSTI

Koruška – zima čini čuda: sunce, snijeg i životna radost.

koruška
01.12.2009.
u 09:40

Karveri munjevito utisnu trag u savršeno pripremljenu stazu. Snowboard se daska atraktivno preko staze za daskaše, takozvane halfpipese. Snježne hodulje stasaju u netaknutoj prirodi. Daske za skijaško trčanje izgube se u beskraju. Led se skliže. Zimi je Koruška sasvim u pokretu. U pomodnim termalnim kupalištima voda isparava na vrućoj koži i opravdava svoje tekuće svojstvo. Čarobne skijaške kolibe podgrijavaju ugođaj. Užici na nepcu: kulinarski vrhunci iz kuhinje i podruma. Proslaviti prigode u krugu obitelji. Dječje oči blistaju u odsjaju svijeća. Koruška zima, kako čudesno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?