Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.05.2013. u 12:00

Naravno, ne vraća se SDP-ov Messi riješiti štrajk stjuardesa ili stanje u HŽ-u, već se zavodljivo nudi biračima za primorsko-goranskog župana

Zlatko Komadina, bivši ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, zadovoljno se ovih dana smješka građanima i nimalo skromno usporedio se s Messijem koji se vraća u igru, a svi ga “jedva čekaju”. Naravno, ne vraća se SDP-ov Messi riješiti štrajk stjuardesa ili stanje u HŽ-u, već se zavodljivo nudi biračima za primorsko-goranskog župana. Komadina, koji je napustio funkciju ministra iz zdravstvenih razloga, sada tvrdi da je ozdravio pozivajući se na svoj promotivni video na kojem – roni i skija.

Jedino što ne leti, valjda iz solidarnosti sa stjuardesama.

Premrežimo zemlju tunelima da možemo živjeti kao krtice

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, predstavio je gospodarski program stranke koji se “prije svega” temelji na mreži podvodnih tunela kojima ćemo spajati hrvatske otoke s kopnom kao primjerice Norveška, Japan ili Kanada. Ideju o mreži podvodnih tunela Karamarko je preuzeo od splitskog inženjera Boženka Jelića kojem je realizacija tog projekta “toliko jednostavna” da bi se upustio i u gradnju podvodnog tunela Zadar – Ancona dugog 150 kilometara. Zašto se ograničiti samo na gradnju podvodnih tunela?

Premrežimo tunelima cijelu zemlju tako da, kada rasprodamo ostatak Hrvatske, možemo živjeti ispod površine kao krtice.

Pjevače ne zanima politika, nego honorari

Oliver Dragojević, pjevač, samo nekoliko dana nakon što je pjevao Kerumu na

 Zapadnoj obali, hladno izjavljuje u Slobodnoj da “neće nikad pivat za nikoga” jer ga “politika ne zanima”. Politika ne, ali dobar honorar – da. Kao i Bareta.

Nakon 76 godina sud mu vratio kuću na Ugljanu

Marijan Sorić, stanar kuće na samoj rivi u Preku na otoku Ugljanu, ne može  se načuditi raspletu svoje životne priče. Obitelj Sorić još od davne 1937.  godine živi u spomenutoj kući da bi sada dobila sudski nalog za deložaciju. Slobodna donosi cijelu priču dostojnu klasičnih meksičkih sapunica u kojoj  je glavni lik nepriznati sin pokojnog vlasnika koji se vratio iz Australije i nakon punih 76 godina sada sudskim putem došao do nasljedstva. Presudu je  čekao, čekao i dočekao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?