Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O svakodnevici

Tena Štivičić promovira svoju novu knjigu "Vrag ne spava"

tena štivčić
arhiva VL
29.06.2010.
u 13:21

Uz autoricu o knjizi - za koju izdavač kaže da je britka i duhovita dekontaminacija naše svakodnevice - govore Ivica Prtenjača, Milana Vuković Runjić i urednica knjige Jelena Ivanišević

Tena Štivičić zadnjih nekoliko godina živi i radi u Londonu. No, kada i dođe u rodni Zagreb, radni ritam joj ne opada. Tako je jučer s ekipom Teatra Ulysses  predstavila svoje ovoljetne planove - ona je, naime, dramaturginja Shakespearove "Oluje" koju ovog ljeta premijerno izvodi kazališna družina koju desetu godinu zaredom Rade Šerbedžija okuplja na  Brijunima, a već sutra će promovirati svoju novu knjigu "Vrag ne spava", koju je upravo objavio Profil.

Promocija je 30. lipnja u 19.30 u Profil Megastoreu, a uz autoricu o knjizi - za koju izdavač kaže da je britka i duhovita dekontaminacija naše svakodnevice - govore Ivica Prtenjača, Milana Vuković Runjić i urednica knjige Jelena Ivanišević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije