Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam u duhu suda

Sajam knjige uručio Kiklopa Nives Celzijus u skladu s presudom

nives celzijus
anto magzan/pixell
12.09.2013.
u 11:11

Sud nigdje nije opisao način uručenja Kiklopa Nives Celzijus, tvrde iz udruge Sanjam knjige u Istri koja organizira Pulski sajam knjiga i autora. Stoga tvrde da su ispoštovali odluku suda slanjem Kiklopa poštom 11. rujna.

Povodom skandaloznih naslova iznad nesuvislih napisa te neistinitih izjava i kleveta objavljenih po javnim glasilima, a koji nanose štetu ugleda Pulskoga sajma knjiga, dužni smo izjaviti sljedeće: udruga Sa(n)jam knjige u cijelosti je provela odluku suda, točnije onaj njen dio koji se na udrugu i odnosi. U sudskoj odluci nalaže se sajmu da uruči nagradu, ali se, suprotno tvrdnjama iznesenim u medijima, ne opisuje način uručenja. Udruga Sa(n)jam knjige nalog suda provela je 11. rujna u 12 sati i 23 minute, dva i pol dana prije roka koji joj je presudom određen.
Pulski sajam knjiga zatražit će sudsku zaštitu zbog ponovljenog pokušaja narušavanja ugleda Sajmu iznošenjem neistinitih tvrdnji, obmanjivanjem javnosti i klevetom.

Ponavljamo: suprotno pisanju medija, nijedan član udruge Sa(n)jam knjige nije niti će davati pojedinačne izjave o ovom slučaju, sve do odluke Vrhovnog suda. Predsjednica udruge i direktorica sajma nije dala izjavu u kojoj komentira ovaj slučaj, kao ni odluku suda. I to je ponovljena izmišljotina, koju drugi put demantiramo. Ostajemo u vjeri da više nećemo biti primorani javno opovrgavati stalno iste laži, piše u priopćenju organizatora Pulskog sajma knjiga i autora

U prilogu su poslali i fotokopiju potvrde o slanju pošiljke Nives Zeljković u kojoj piše i da je vrijednost pošiljke procijenjena na 3000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije