Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavljeni hit

Hoće li novi Murakami biti duhovit i divan pripovjedač kao prije?

murakami
arhivska slika
26.02.2013.
u 17:39

Iako ga opsjedaju, izdavač ne otkriva pojedinosti premda je svaki Murakamijev naslov zajamčeni globalni hit

Najprevođeniji japanski pisac Haruki Murakami, u kojeg se svijet zaljubio nakon romana "Moj slatki Sputnik", objavit će novu knjigu, najavljuje se kao senzacija na mreži. Iako ga opsjedaju, izdavač ne otkriva pojedinosti premda je svaki Murakamijev naslov zajamčeni globalni hit. U milijunima su primjeraka prodani i na 40 jezika prevedeni "Norveška šuma", "Kafka na obali" i "1Q84", koji se naslovom referira na Orwela. Knjiga "1Q84" preko noći postala je senzacijom zbog svoje otkvačene ideje i uzbudljive akcije. (al/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

EN
EndemskaVrsta
23:49 26.02.2013.

Pokušao čitati... odustao! Netko treba biti posve izopačen, vrijednosno 'nasađen' suprotno svim ustaljenim kanonima europske tradicije, da u njegovoj 'literaturi' prepozna 'duhovitosti ili 'divnu priču'. Tipičan slučaj umjetno (marketinški) stvorenog autora, bez ijedne humane poruke - azijski Coelho!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije