Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.11.2010. u 12:00

Dubrovačko-neretvanski dožupan Frano Skokandić, rekao je da razumije Curavićevu potrebu za ‘promocijom sa špricom’, ali da drugi ronioci na mjestu koje je Kike sugerirao nisu našli nikakav sanitarni otpad.

Ronilac Kristijan Kike Curavić aktivno se uključio u čišćenje zagađenog podmorja na Pelješcu i požalio da mu se u nogu zabila krvava šprica. Dubrovačko-neretvanski dožupan Frano Skokandić, koji vodi akciju čišćenja podmorja, rekao je da razumije Curavićevu potrebu za ‘promocijom sa špricom’, ali da drugi ronioci na mjestu koje je Kike sugerirao nisu našli nikakav sanitarni otpad. Možda je Curavić dožupanu medijski ‘ukrao show’, ali u čišćenju podmorja svaka je pomoć dobrodošla.

Milanović izjavio da ne zna ništa o ekonomiji jer mu to nije bitno

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, na razgovoru s diplomatskim predstavnicima zapadnih zemalja izjavio je da o ekonomiji ništa ne zna jer mu to nije bitno. Čudna izjava za pretendenta na mjesto premijera.

Zašto se Mesić ne kandidira za predsjednika HNS-a

Stjepan Mesić, bivši hrvatski i jugoslavenski predsjednik, kao da se ne može pomiriti s novom funkcijom predsjednika Nadzornog odbora Ingre. U želji da se vrati ‘u igru’, na Novoj TV izjavio je da će se možda kandidirati za mjesto gradonačelnika Zagreba. Prije nego što se na to odluči, rekao je, ‘mora obaviti malo veće konzultacije’. Vjerojatno ne misli na konzilij gerontologa, već na svoje stare savjetnike, od Jože Manolića do Bude Lončara. Ne znam zašto je navalio na funkciju gradonačelnika kada ima i drugih funkcija koje ovaj vječni predsjednik još nije obavljao. Primjerice – mogao bi se kandidirati za predsjednika HNS-a i pomrsiti planove Markoviću i Štimcu. Dosta se putuje, može zbrinuti sve savjetnike, stalno bi bio u medijima, idealno za ‘doživotnog prezidentea’.

Komentara 3

Avatar superhik74
superhik74
03:17 28.11.2010.

Upravo primjereno liku doticnog tipa koji je u albanskom smecu prepoznao svoju priliku da ponovno zagadi javnu scenu. Cudi me da mu se nije pridruzio I drugi hrvatski duhovni smetlistar Dikan, o cijem zivotnom smecu nismo odavno nista culi.

B6
Booyaka 619
18:20 28.11.2010.

Jel bar ostalo nešto dopa u ganu? Koji bed, ovaj gnjurac sada se \'na čistaka\' boji hepatitisa ili HIV-a, iako je vrlo mala šansa za to... Trebao bi taj \'oskudni šut\' frendovski podijeliti s bivšim predsjednikom Mesićem, on je daoo podršku akciji... E što sve neće napraviti šabani za svojih pet minuta (ne više 15 kako je predviđao Warhol) uzaludne medijske prisutnosti...

MI
misinko
08:12 29.11.2010.

seronja željan publiciteta došao je sa svojim šminkerima i opremom kao da rone u sjeverno more a onda izmišlja šprice,dok smo mi čistili i čistimo oni su se preseravali i slikali sa novinarima koje su dovukli sa sobom,dala ti je pišekica pedalu i viče nisi faca nego ispedaš ono što si trebao sakupljati-smeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?