Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.02.2012. u 12:00

Upitan kada misli izaći za saborsku govornicu, Kerum se pozvao na zastupnika Mirka Filipovića Cro Copa kojem je trebalo pet-šest mjeseci da progovori u parlamentu

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, već dva mjeseca sjedi u Saboru a da nije ni zucnuo. Zapamćen je samo po tome što je prvi dan zaspao pa je zakasnio na svečanu prisegu. Upitan kada misli izaći za saborsku govornicu, Kerum se pozvao na zastupnika Mirka Filipovića Cro Copa kojem je trebalo pet-šest mjeseci da progovori u parlamentu. Obožavatelji Kerumova lika i djela mogu odahnuti. Dobro je da se nije pozvao na mesara Stjepana Fiolića, koji je uredno odšutio cijeli četverogodišnji mandat u Saboru.

Hrvatski kraljevi

Burić treba snimiti epizodu 
o kraljici Domaslavi

Domagoj Burić, autor serijala Hrvatski kraljevi, imao je jučer o čemu razmišljati nakon objave da je najstarija hrvatska kraljica – Domaslava iz 10. stoljeća. Treba sada smisliti još jednu epizodu.

Čudna navika

Sutkinja koja nije voljela pisati presude

Nela Šostera, sutkinja na Općinskom sudu u Trogiru, odlukom DSV razriješena je dužnosti. Šostera je najstrože kažnjena zbog svoje neobične navike da suđenje dovede do kraja, izgovori presudu, ali je potom nikada ne napiše. U četiri godine, od 2006. do 2010., bivša sutkinja Šostera nije napisala presude za 18 okončanih predmeta pa je u nekima nastupila i zastara, piše Slobodna. Jedino ne piše zašto je nitko pet godina nije nadzirao.

Bivši masterchef

Uredom protiv mudrih misli iz Mesićeve kuhinje

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, nastoji oživiti polemiku s aktualnim predsjednikom Ivom Josipovićem zbog izjave da treba ukinuti Ured bivšeg predsjednika. “Mene pozivaju i na svjetske konferencije na kojima moram održati govor, odgovarati na pitanja i za sve to treba se pripremiti. A to ne mogu sam u svojoj kuhinji”, žali se Stjepan Mesić argumentirajući zašto mu još treba poseban ured. Posve se slažemo da je teško pripremiti govor u kuhinji, ali bivši bi predsjednik mogao svoje mudre misli uobličiti u dnevnom boravku ili radnoj sobi. Tako bi, uz ostalo, izbjegao primjedbe da neke ideje dolaze iz Mesićeve kuhinje.

Komentara 9

Avatar MK
MK
14:53 22.02.2012.

...Mesicu treba kupiti lanac za oko vrata - nista vise! ...Vljda ga samo jos iz Teherana, Pjongjanga, Pekinga i Havane pozivaju - sada kada je prijatelj Gadaffi otegao papke.

OS
osica
15:06 22.02.2012.

ušutio Kerum - previše je govorio u Splitu i skoro je \" vrag je odnio šalu\".

Avatar seneka
seneka
14:22 22.02.2012.

Kerum je ono što smo zaslužili i to smo dobili,nije on silom ušao u Sabor nego voljom naroda,prema tome poštujmo volju naroda i ne kenjajmo previše po Kerumu i Seki. A bivši predsjednik nije nasilno uzurpirao ovlasti,nego mu je izglasao sabor,u kojemu sjede ljudi izabrani od naroda. Ako netko misli suprotno nek u roku 7 dana skupi 400000 potpisa za referendum protiv angažmana Bivšeg predsjednika. To je put,istina i život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?