Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.07.2013. u 12:00

Slobodna piše da Kerum želi izbjeći formalni stečaj koji je zatražila tvrtka Kanaan iz Donjeg Miholjca zbog duga od 381 tisuću kuna za flips s kikirikijem i slani čips

Urušavanje poslovnog carstva

Željko Kerum, saborski zastupnik i vlasnik nekadašnjeg poslovnog carstva, predao je Fini prijedlog za otvaranje postupka predstečajne nagodbe tvrtke Kerum koja je ostala na samo jednom zaposleniku.

Slobodna piše da time Kerum želi izbjeći formalni stečaj koji je zatražila tvrtka Kanaan iz Donjeg Miholjca zbog duga od 381 tisuću kuna za flips s kikirikijem i slani čips. Dosad su zlobnici pričali kako se Kerum obogatio na preprodaji robe iz Caritasa, a sada će pričati kako je na kraju propao zbog čipsa i flipsa. Nema više ni za kikiriki.

Istina je oko nas

Europarlamentarka koja je bila kaskaderka u Dosjeima X

Ruži Tomašić, europarlamentarki iz redova HSP AS-a, samo tjedan dana u Europskom parlamentu bilo je dovoljno da napiše i pročita svoje prvo obraćanje, i to na temu “Utjecaj krize na pristup brizi za ranjive skupine”. Sada može pristupiti i drugim euroobavezama poput službenog fotografiranja i pisanja biografije jer je jedna od rijetkih europarlamentarki koja to nema na službenim stranicama EP-a. Istina, znatiželjnici se mogu poslužiti engleskom Wikipedijom iz koje će, osim ključnih biografskih podataka, doznati i ponešto trivijalno. Primjerice da je Ruža Tomašić jedina europarlamentarka koja je 90-ih zarađivala kao kaskaderka na snimanju TV serije “Dosjei X”. Istina je oko nas.

Komunikator godine

Rohatinski se čudi što ga novinari zovu zbog švicaraca

Željko Rohatinski, bivši guverner HNB-a, odbio je novinarima komentirati presudu o švicarcima. – Kao prvo, nisam u Zagrebu, a kao drugo, zašto zovete mene? – nemušto se vadio nekadašnji “komunikator godine”.

Gol na rivi

Splitski Borat postao zvijezda YouTubea

Ante Škugor, student medicine iz Splita, postao je doslovce preko noći zvijezda nakon što je njegovu šetnju rivom vidjelo oko 150.000 korisnika YouTubea.

Šetnja duga niti tristo metara postala je medijska atrakcija jer je Škugor pred Splićanima i brojnim gostima hodao u minijaturnom Boratovu kupaćem kostimu, dakle gotovo posve gol.

Do ridikulozne šetnje došlo je zbog oklade, a splitskog Borata uslikali su i deseci znatiželjnih turista.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?