Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.01.2013. u 12:00

Nakon što je prestao odlaziti u Sabor “jer mu se ne da samo dizati ruku“, otišao je i korak dalje pa progovorio zašto nije preporodio Split.

Željko Kerum, zastupnik i splitski gradonačelnik, nadogradio je svoju političku doktrinu nečinjenja. Nakon što je prestao odlaziti u Sabor “jer mu se ne da samo dizati ruku“, otišao je i korak dalje pa progovorio zašto nije preporodio Split. “Svaki je trud uzaludan bez podrške centralne vlasti“, tumači Kerum u Jutarnjem svoju viziju koja ide za ukidanjem besmislenih lokalnih izbora i uvođenjem Vladinih povjerenika. A i to bi bilo bolje od depresivnog gradonačelnika koji mjesecima ne odlazi na posao u gradsku upravu.

Bauk komunizma nezaustavljivo 
se širi HDZ-om

Stjepan Adanić, predsjednik HDZ-ova Odbora za obitelj, pokušao je doći do riječi na javnoj tribini o Zakonu o zdravstvenom odgoju u školama, ali bolje da nije. Nakon što se Valentin Pozaić, pomoćni biskup zagrebački, grubo obrušio na aktualnu vlast, i Adanić je pokušao privući simpatije publike podrškom Pozaiću. Uzalud jer su okupljeni HDZ-u zamjerili donošenje Zakona o suzbijanju diskriminacije i Karamarkovu stranku proglasili „frakcijom Komunističke partije“.

Predsjednik i nadbiskup uspješno zaobišli aktualna pitanja

Ivo Josipović, predsjednik RH, sastao se na Pantovčaku s nadbiskupom Želimirom Puljićem, predsjednikom HBK. Poručuju da su o zdravstvenom odgoju razgovarali tek rubno. Pa o čemu su onda razgovarali? O vremenu?

Čuvar premijerovih čarapa u zimskom periodu

Stjepan Fiolić, vlasnik mesnica i bivši saborski zastupnik, svjedočio je u nastavku suđenja Ivi Sanaderu o pojedinostima transporta i skladištenja kolekcije od 19 slika vrijednih više od 300 tisuća eura. Riječ je o dijelu Sanaderove kolekcije koja sadrži djela Vlahe Bukovca, Emanuela Vidovića, Celestina Medovića i drugih slikarskih velikana. Osim vrijednih slika, Sanader je kod svog bivšeg prijatelja Fiolića na čuvanje ostavio i dva kufera s deset skupih odijela Brioni i pripadajućih im kravata, ali i veći broj – čarapa. Skrivanje slika i odijela donekle je razumljivo, ali zašto je Sanader odlučio skriti svoje čarape kod prijatelja Fiolića, ostat će vječna enigma.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar airbizz
airbizz
12:24 11.01.2013.

za kerumov kreativni nerad zaslužni su ljudi koji su ga izabrali,a to plaćaju ostali porezni obaveznici.

DE
derf
13:50 11.01.2013.

Eeee, da je sriće pa da se i ostali političari ugledaju na Keruma i da ne dolaze na "Posao" da se konačno odmori ovaj jadni i napaćeni narod od njihova "rada".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?