Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Kerum najavio povišice pa smanjio plaće

Trgovci zaposleni u “Kerumu” ne tako davno slušali su obećanja da će im vlasnik povećati plaće na pet tisuća kuna. Nažalost, prodavačice u njegovim samoposlugama mogu samo maštati o plaći i od tri tisuće kuna jer primaju manje
16. travnja 2011. u 12:00 2 komentara 12 prikaza
kerum
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell, arhiva

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, rado obećava brda i doline, ali osim njegovih najbližih tek rijetki na svojoj koži osjete najavljeni boljitak. Tako su trgovci zaposleni u “Kerumu” ne tako davno slušali obećanja da će im vlasnik povećati plaće na pet tisuća kuna. Nažalost, prodavačice u njegovim samoposlugama mogu samo maštati o plaći i od tri tisuće kuna jer primaju manje. Slobodna otkriva da će trgovkinje dobiti u prosjeku od 300 do 500 kuna manje plaće. Bit će da gazda štedi za novi Ferrari.

Voditeljici na HRT-u pobjegao je kratak i prigodan komentar

Slavica Babić, urednica na HRT-u, vodeći Vijesti nakon uključenja u Banske dvore gdje je premijerka dala prvu službenu izjavu na haaške presude, izustila je u eter “jebiga”. Kratak i prigodan komentar.

Skromna Petra dobila vilu s četrnaest soba

Petra Ecclestone, kći Slavice Radić i Bernieja Ecclestonea, proglašena je “najrazmaženijom djevojkom u Velikoj Britaniji” što je lijep uspjeh za ovu dijelom i našu uzdanicu. Petra trenutačno živi sa zaručnikom Jamesom u sedmerosobnom stanu od 25 milijuna funti, ali je procijenila da je za njih taj prostor preskučen. Jednu sobu zauzima joj odjeća za svaki dan, drugu večernje haljine, a ima i četiri psa. Da joj se odjeća ne gužva u samo dvije sobe, tata Bernie kupio joj je vilu s četrnaest soba vrijednu 56 milijuna funti. Tamo će jedan cijeli kat biti rezerviran samo za njezinu odjeću, a da ne bi bilo naguravanja, imat će i šest dnevnih salona i deset kupaonica.
Prava je sreća što je majka Slavica, kako često naglašava, svoje kćeri odgojila kao “skromne djevojke”.

ANALIZA
Može li se scenarij SDP-a i Možemo! ponoviti na desnici? Evo što kažu analitičari
HUO
SAMO NA VEČERNJI TV-U OD 13 SATI
Doznajte kako se možete osigurati i financijski zaštititi od privatnih i poslovnih rizika
  • Mladen Miletić:

    Gle pametnoga Edija Kerum plača 50 -100% više od zakonom predviđene plače i još ga se kaka. Nesjeti se istini za volju da spomene da je sramotna bjeda zaista zakonodavaca ne poslodavac ....

  • Nog22:

    Ma ostavi (te) se Keruma, go_vna_ri! I plaća plaće i pravi je Hrvat! Uhvatite se radije vaših SDP/HDZ/HNS/IDS lopovina i protivhrvatskih antikrista!