Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.10.2013. u 15:00

Tema dana na drugom katu zgrade Hrvatske televizije jutros je kako doći u emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”: imati mamu i psa!

Emisija “Dobro jutro, Hrvatska” guta ogroman broj sugovornika, nikad ih dovoljno, pa su morale uskočiti domaće snage. Jutrošnja novinarka Martina Validžić intervjuirala na klupi u parku svoju popodnevnu kolegicu Maju Sever.

Maja Sever uređuje i vodi popodnevnu političku emisiju “Hrvatska uživo”. Imajmo razumijevanja: svatko bi volio biti cijeli dan na ekranu, pa zašto ne i gđa Sever. Nježno je gladila svojeg psa, ispričala ponešto i o vođi čopora, o tome kako mješanci brzo uče itd. Sve je bilo u redu, i korisna tema o navikavanju pasa na posluh, i gošća, osim da se takve stvari ne rade.

Očekivali smo da će se stati na gđi Maji Sever, da će se netko inventivan dosjetiti ofucanog radnog naslova kućni ljubimci poznatih osoba, ali ne: iduća gošća u dragocjenoj reportaži o higijenskim navikama pasa i mačaka bila je anonimna osoba koju nerado identificiramo. Ona je kći šefice emisije “Dobro jutro, Hrvatskla” Vesne Karuze. Mala Ana (19) je u svojoj i maminoj lijepo uređenoj i prostranoj kuhinji govorila o svojem maltezeru. Šefica emisije “Dobro jutro, Hrvatska” odobrila je ovaj nastup, što znači da je novinarstvo na HRT-u spalo, da se šumarski izrazimo, na najniže grane.

Sa šefičinom kćeri Anom razgovarala je novinarka Mirna Dvoršćak. Takvi se novinarski poslovi glatko i bez posljedica mogu odbiti, ali u našem permisivnom dobu sve je moguće, pa i to da se veselo ide na ispomoć u šefičin stan.

>>HRT-ov ‘Fokus’ hitno treba novog voditelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?