Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provedite vikend uz nagrađivane kazališne hitove

'Ritina škola' i 'Freudova seansa' ponovno u Maloj Sceni

Ritina škola
Foto: Promo
1/6
24.01.2017.
u 12:00

Šarmantna 'Ritina škola', koja je u prosincu proslavila 100. izvedbu i intrigantna 'Posljednja Freudova seansa' ponovno su na rasporedu u Maloj Sceni ovoga petka i subote, 27. i 28. veljače u 20 sati.

Zabavna i duhovita 'Ritina škola' uvodi nas u svijet radoznale inteligentne frizerke koja želi promjenu u životu, pa stoga upisuje tečaj književnosti vjerujući kako će joj obrazovanje pomoći u toj namjeri. U 'Posljednjoj Freudovoj seansi' svjedočimo pak susretu Sigmunda Freuda i C.S. Lewisa, ateista i vjernika sukobljenih oko pitanja – 'postoji li Bog?' u osvit Drugog svjetskog rata.

Obje ove predstave izrazito su aktulane, a o prijemu kod publike i kritike najbolje govori to što su među najizvođenijima i najnagrađivanijima u Hrvatskoj.

U 'Ritinoj školi' glume Nataša Janjić i Marko Torjanac, a u 'Posljednjoj Freudovoj seansi', uz Marka Torjanca, koji je i redatelj ovih nagrađivanih predstava, nastupa Franjo Dijak u ulozi C.S. Lewisa.

Ulaznice možete kupiti on line.

Rezervacije su moguće na brojevima telefona: 01/468 3352 i 01/468 3373, a poseban popust od 25% može se ostvariti u Funk Clubu, Tkalčićeva 52 gdje kupce ulaznica očekuje i piće dobrodošlice.

Sljedeći tjedan u subotu 4. veljače u Maloj Sceni na rasporedu je duhovita Velika Zvjerka, a od 11. veljače u Maloj Sceni će se izvoditi i legendarne Stilske vježbe.

 

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije