Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK ivan pl. zajc

Monodrama 'Kurva' u izvedbi Olivere Baljak

Kurva
HNK Ivan pl. Zajc
23.09.2014.
u 15:01

Olivera Baljak u ovoj hit predstavi tumači lik žene koja se osvrće na svoj dotadašnji život, iskreno i bez straha, sa svojim zebnjama i problemima te svjesna prolaznosti vremena, želi učiniti iskorak

Riječka kazališna uspješnica, monodrama "Kurva“ prema tekstovima kolumni Vedrane Rudan u adaptaciji i režiji Zijaha Sokolovića te izvedbi dramske prvakinje riječkog HNK Ivana pl. Zajca Olivere Baljak vraća se na kazališni program, a bit će izvedena u HKD-u na Sušaku 24, 25. i 26. rujna s početkom u 19.30 sati.

Olivera Baljak u ovoj hit predstavi tumači lik žene koja se osvrće na svoj dotadašnji život, iskreno i bez straha, sa svojim zebnjama i problemima te svjesna prolaznosti vremena, želi učiniti iskorak. Iskreno i šokantno,  tužno i smiješno, realno i bizarno, sve se to miješa u tekstu koji se bavi neuralgičnim točkama našeg društva.

Asistentica redatelja je Nataša Antulov, oblikovatelj svjetla Predrag Potočnjak, a suradnica za kostim Manuela Paladin Šabanović. Autor songa je Sandi Bratonja, suradnica za video Tamara Dugandžija, suradnica za ples i pokret Martina Hrlić Rogić i montažerka Ana Jurčić.

>> Dođite na kazališno iznenađenje sutra 'Točno u podne'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije