Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TEŠKOM STANJU

Glumac Predrag Vušović leži u komi nakon moždanog udara

predrag vusovic
Foto: Luka Klun/Pixsell
1/5
Autori: Diana Glavina, Milena Zajović, Tanja Pacek, Ivan Halar
15.02.2011.
u 15:18

Poznati glumac moždani udar doživio je prije dva dana, a hospitaliziran je u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici.

Pošto je u nedjelju doživio moždani udar, 50-godišnji glumac Predrag Vušović, jedan od naših najpoznatijih glumaca svoje generacije, hospitaliziran je u KB-u “Sestre milosrdnice” u Zagrebu.

– U tešku je stanju. Moždani je imao u nedjelju, a u ponedjeljak su ga morali operirati da smanje hematom koji mu je pritiskao mozak. Naš se ravnatelj redovito čuje s liječnicima, kažu da mu je stanje teško i nepromijenjeno – rekla nam je Martina Matota, glasnogovornica njegova matičnoga kazališta Gavelle.

U Gavelli su svi bili šokirani viješću o moždanom udaru Predraga Vušovića. Redovito se čuju, razmjenjujući informacije u nadi da će se stanje njihova kolege promijeniti nabolje.

– Ništa novo ne znamo. Čuli smo da je imao jak moždani udar. U komi je. Uopće ne funkcionira i ne može komunicirati – rekao nam je kratko i Goran Grgić.

Dok na najgore nitko nije želio ni pomisliti, Vušovićevi su se prijatelji prisjetili njegovih brojnih angažmana. Velik dio njegova rada vezan je uz Gavellu i rodni Dubrovnik u kojem je redovito otvarao Dubrovačke ljetne igre. Odličan je bio u filmovima Vinka Brešana, pogotovo u “Maršalu”, a sve nas je nasmijao i u TV seriji “Bitange i princeze”.

U KB "Sestre milosrdnice" jučer su nam potvrdili da je pacijent u vrlo teškom stanju, životno ugrožen i priključen na respirator te monitor vitalnih funkcija.

 

Ključne riječi

Komentara 29

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
20:53 15.02.2011.

- Dobro da je bar bolnica vinogradska, kad već vina nema

OB
-obrisani-
17:00 15.02.2011.

P.Vušović!!! Jesmo govna, ali \"Nije kraj!\"!

BU
bura2
18:21 15.02.2011.

Neka mu Bog bude u pomoci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije