Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj

Festival alternativnog kazališnog izričaja traži izvođače

Faki
Faki
04.01.2011.
u 14:00

Pozvani su grupe i pojedinci koje je nemoguće svrstati u postojeći pravac, kazališnu kuću ili pokret

Festival alternativnog kazališnog izričaja (Faki) raspisao je natječaj za izvođače, otvoren do 21. ožujka 2011. godine.

FAKI (Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja) neprofitan je kazališni festival s naglaskom na subverzivne kazališne marginalce. Organizira ga već 12 godina Attack!, nekad Autonomna tvornica kulture, danas Autonomni kulturni centar. 

Faki je neprofitan je kazališni festival s naglaskom na subverzivne kazališne marginalce. Organizira ga već 12 godina Attack!, nekad Autonomna tvornica kulture, danas Autonomni kulturni centar. 

Pozvani su grupe i pojedinci koji prakticiraju kazališni izričaj, ali ih je nemoguće svrstati u postojeći pravac, kazališnu kuću, ili pokret, ili u bilo koji sustav binarnih opozicija. Sadržajna poveznica je subverzija koja šokira, upozorava ili naprosto komentira dominantnu kulturu kazališnim i srodnim jezicima.

Kako internetske stranice festivala poslovično kasne s informacijama, sve detalje natječaja, kao i službene prijavnice, zatražite na fakifest@gmail.com

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije