Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova serija Mildred Pierce

Kate Winslet: Poput lika iz serija i ja sam sve postigla svojim radom

kate winslet
Foto: Big Pictures/PIXSELL
08.12.2013.
u 10:30

Snimanje serije spojilo ju je s njezinom tinejdžerskom simpatijom glumcem Guyom Pearceom. – Bila sam oduševljena što ćemo glumiti zajedno, oduvijek sam pomalo zaljubljena u njega.

Priču o Mildred Pierce, snažnoj, odvažnoj i samostalnoj ženi koja u vrijeme velike gospodarske krize želi stvoriti novi život za svoju obitelj, gledatelji HTV-a pratit će od utorka na Drugom programu. Uloga Mildred, žene koju je u svom klasiku osmislio američki pisac James M. Cain, pripala je oskarovki Kate Winslet, kojoj je ovo bila prva velika televizijska uloga i, naravno, nije prošla nezamijećeno. Mildred je priskrbila Kate brojne nagrade, među kojima je i Zlatni globus.

– Mildred se odlično pretvara da je snažna, pogotovo u situacijama u kojima želi zaštititi svoju kćer, to je osobina većine mama. Ali zapravo je jako ranjiva – objasnila je Kate karakter svog lika. Nije joj bilo teško prilagoditi se Mildred, jer kaže, imale su sličan životni put. – Znam što znači uspjeti sam, ni moji roditelji nisu bili imućni i sve sam postigla svojim radom – kaže. Filmsku verziju serije, u kojoj je njezin lik igrala Joan Crawford, Kate nikada nije gledala.

– Nisam htjela prepasti samu sebe, pa zaboga, Joan je dobila Oscara za tu ulogu – rekla je. Snimanje serije spojilo ju je s njezinom tinejdžerskom simpatijom glumcem Guyom Pearceom. – Bila sam oduševljena što ćemo glumiti zajedno, oduvijek sam pomalo zaljubljena u njega.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?