Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Sever Šeni
Autor
Nikola Sever Šeni

Kako to vlada Vlada ako nitko ništa nije znao

vlada
Patrik Macek/Pixsell
08.05.2010. u 12:00

Bez obzira na to koja je verzija točna, sve odluke koje je donosio ili na njihovo donošenje poticao inkriminirani potpredsjednik rumenih obraza morale bi biti predmetom istrage.

Ili je Damir Polančec na mjestu potpredsjednika i ministra vješto obmanjivao Vladu, ili su svi sve znali, a Polančec je izvukao najkraću šibicu i postao Pedro koji će visjeti. To je, prema svemu sudeći, najčuveniji hrvatski običaj: kad netko završi iza rešetaka, svi se čudom čude, a njegovi najbliži suradnici s lakoćom koja zapanjuje kunu se kako ništa nisu znali.

A to je nemoguće. Najprije Ivo Sanader, a otprije 10 mjeseci i Jadranka Kosor morali su nešto znati. Ili to ili bi se zbog svoje naivnosti trebali odreći svake mogućnosti da nastave ili ponovno aktiviraju svoje političke karijere. Bez obzira na to koja je verzija točna, sve odluke koje je donosio ili na njihovo donošenje poticao inkriminirani potpredsjednik rumenih obraza morale bi biti predmetom istrage. Da se vidi kako to vlada Vlada.

Komentara 17

PG
praseca gripa
14:34 08.05.2010.

A sto su onda radili i o cemu su se dogovarali kad nista nisu znali. Kako neznalice mogu upravljat drzavom? Ovo nisu moje rijeci,ovo govore oni i nikom nista! Svatko u Vladi mora(!) znat sve ili nema u njoj stoo trazit! Ovi se naprosto hvale kako nemaju pojma. Da nije tragicno,covjek bi se raspao od smijeha!

KU
kumajela
15:57 08.05.2010.

Gospodine, Gospodine, tko će opstati! Kukurikuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

MY
mycropht
22:05 08.05.2010.

Možda nije nemoguće da je Premijerka toliko glupa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?