Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.11.2010. u 12:00

Kada je odbio plaćati reket, HAC je 2004. godine stornirao poslovanje s Alerićem. A nakon šest godina Alerić je stornirao “zavjet šutnje”.

Krešimir Alerić, bivši zamjenik glavnog tajnika HDZ-a, koji je već podigao buru tvrdnjama da je u stranci postojao crni fond kojim se koristio isključivo Ivo Sanader, dao je novi intervju za Slobodnu. Alerić sada priznaje da je i sam preko svog odvjetničkog ureda poslovao s HAC-om na način da mu mjesečno isplaćuju 25 tisuća kuna, a on im vrati trećinu u kešu. Kada je odbio plaćati reket, HAC je 2004. godine stornirao poslovanje s Alerićem. A nakon šest godina Alerić je stornirao “zavjet šutnje”.

Šeks se ne boji dolazećih virusa i bakterija

Vladimira Šeksa upozorila je dr. Vlasta Skopljak da se prestane služiti platnenim maramicama jer korištenje papirnatih rupčića bolje štiti od virusa i bakterija. Preživio je on sve pa će i nadolazeće viruse.

Mesić prima penziju od zemlje koju je rušio

Stjepan Mesić, doživotni bivši predsjednik Hrvatske i SFRJ, pohvalio se da mu Srbija isplaćuje trideset devet eura mirovine mjesečno jer je u Predsjedništvu bivše države skupio dvije godine staža. Mesić je to priznao gostujući u emisiji Mladenke Šarić na televiziji Z1, dodajući da mu “plaćaju što je rušio Jugoslaviju”. – Novac nije velik, ali skupi se dovoljno i za potrošiti – pohvalio se novopečeni srpski umirovljenik.

Zastupnici kod kuće najradije leže na kauču

Biljana Borzan, saborska zastupnica SDP-a, provela je veliko istraživanje na svojim kolegama. Već je objavljeno da su većinom pretili, a da neki imaju i dvostruko veće naslage potkožnog masnog tkiva od prosjeka, što je uostalom vidljivo i golim okom. Ono što u javnosti nije vidljivo, što zastupnici rade kada su kod kuće, donijelo je ne manje porazne rezultate. Istraživanje Biljane Borzan pokazalo je da nijedan muški zastupnik ne sudjeluje u obavljanju kućanskih poslova, točnije, “baš ništa ne rade u svojim domovima” jer im više odgovara ležanje na kauču i gledanje televizije. A što će, težak je život zastupnika.

Komentara 9

VI
vidimškoj
13:22 26.11.2010.

Krešimir Alerić, bivši zamjenik glavnog tajnika HDZ-a, koji je već podigao buru tvrdnjama da je u stranci postojao crni fond kojim se koristio isključivo Ivo Sanader, dao je novi intervju za Slobodnu. Alerić sada priznaje da je i sam preko svog odvjetničkog ureda poslovao s HAC-om na način da mu mjesečno isplaćuju 25 tisuća kuna, a on im vrati trećinu u kešu. Kada je odbio plaćati reket, HAC je 2004. godine stornirao poslovanje s Alerićem. A nakon šest godina Alerić je stornirao “zavjet šutnje”. +++++++++++++++++++++ Isključivo je crni fond koristija Sanader,on to sada \"zna\" a sa tim novcem im je punija takujine,mater vam je.en lopovsku. Sad bi ti triba bit naš heroj,lopove kao šta su i oni.

VI
vidimškoj
13:57 26.11.2010.

znaći Šeksa se ne smi dirat.

KA
Kakma
12:56 26.11.2010.

39 € za 2 godine kao predsjednik bivse drzave.Zaista skromno,kad covjek usporedi sa nasim lopovima u saboru.Za par godinica preko 1000 €.To se zove samoposluga od sitnozubog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?