Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lako i bezbolno

VIDEO Akupunktura za lakše i efikasnije mršavljenje

Akupunktura
Foto: Imagine TV
15.01.2015.
u 14:56

Na kraju tretmana stavljaju se malene iglice na uho na točku stresa, kontrole gladi i želuca. Iglice su vrlo male i nevidljive, a mijenjaju se jednom tjedno

O popularnosti kineske medicine ne treba puno govoriti.

Ono što treba istaknuti je da upravo pomoću saznanja  kineskih liječnika možete riješiti problem prekomjerne tjelesne težine ili neki drugi poremećaj u organizmu.

Elektroakupunktura je tretman kojim se stimuliraju akupunkturne točke na uški pomoću struje. Naime, upravo Kinezi tvrde kako se na uhu nalazi preko 300 akupunkturnih točaka čijom se stimulacijom podiže energetski balans određenog dijela tijela ili organa. Na taj način oni liječe mnoge poremećaje i bolesti organizma.

Ako ovu metodu koristimo kako bismo izgubili višak kilograma, tada je potrebno prva tri dana dolaziti svakodnevno na tretman kako bismo podignuli energiju tijela. Drugim riječima, držite dijetu bez nervoze i gladi. Nakon toga tretman se ponavlja jednom na tjedan dok se ne postigne željena tjelesna težina.

Na kraju tretmana stavljaju se malene iglice na uho na točku stresa, kontrole gladi i želuca. Iglice su vrlo male i nevidljive, a mijenjaju se jednom tjedno.

>>VIDEO Kako oblikovati frizuru nakon feniranja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije