Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.01.2010. u 19:00

Izbornik rukometne reprezentacije ima rijedak dar da “ukrade show”. Umjesto da slavimo rukometaše, stalno se piše o Linu. Zaslužio je nagradu “Zlatni Ćiro Blažević”.

Izbornik rukometne reprezentacije ima rijedak dar da “ukrade show”. Umjesto da slavimo rukometaše, stalno se piše o Linu. Zaslužio je nagradu “Zlatni Ćiro Blažević”.

Uspon i pad gospođe Kovačević

Zrinka Kovačević, asistentica na katedri za slovačku književnost na Filozofskom fakultetu, najnovija je žrtva političkog provjetravanja u HDZ-u, javlja Jutarnji. Meteorski uspon mlade asistentice počeo je 2007., kada je od Ive Sanadera dobila člansku iskaznicu HDZ-a, a potom je bila lansirana na mjesto državne tajnice u Ministarstvu znanosti i tajnice zagrebačkog HDZ-a. Nadamo se da njezin politički pad neće imati veze s pozicijom njezina supruga, televizijskog komentatora Brune Kovačevića, koji je urednik na HTV-u.

Socijalni slučaj, a prebogati za socijalnu pomoć


Ivanu Matovini (47) iz Saborskog, nezaposlenom branitelju koji živi s nezaposlenom suprugom Ljiljanom (42) i sinom školarcem, jedini je izvor prihoda vojna opskrbnina od 1600 kuna. Sada će ostati i bez toga jer država ukida ovaj oblik socijalne pomoći obiteljima koje imaju – automobil. Činjenica da je riječ o dvadeset godina starom golfu ‘dvojci’ dovoljna je zakonodavcu da Matovine proglasi prebogatima za socijalnu pomoć.

Treba li 
odlikovati najbolje igrače bele?


Stjepan Mesić, predsjednik RH, na kraju mandata odlikovao je odabrane građane zbog posebnog doprinosa u kulturi, znanosti i sportu. Odlikovani su tako svjetski ugledni znanstvenici Miroslav Radman i Ivica Đikić, ali i Kraljevi ulice, bend uličnih svirača. Njihov vođa Miran Hadži Veljković, svirač u pariškom metrou i na ulicama Zagreba i Praga, odlikovan je pak Redom Danice hrvatske za osobite zasluge u kulturi. Mesić je toliko relativizirao dodjelu odlikovanja da bi u trećem mandatu, da ga ima, istodobno odlikovao nekog kvantnog fizičara za lov na Higgsov bozon i najboljeg igrača bele na turniru u Pušćanskoj Dubravi.

Ključne riječi

Komentara 13

AN
ana1
18:35 30.01.2010.

Kaj fali Čevaru? Koji je izbornik doveo reprezentaciju tako daleko? Ako izgubimo od Francuza bit će to zato jer su bolji. Nemojmo pljuvati po izborniku. Ako je koji od Vas koji komentirate bolji neka bude izbornik. Najlakše je dijeliti kritike,, lakše nego pohvale!!!

LI
Livi
19:06 30.01.2010.

Vidis Jurkovicu, koliko si ti sposoban! Nisi u stanju ni napisati jedan suvisan clanak i potkeijpiti ga dokazima, a kamo li sta drugo. Pa, zasto lazes da je ukrao show igracima, kad taj covjek uvijek hvali decke i cestita im? Ali od takvih piskarala i njihovih redakcija nije nista drugo ni ocekivati. Njima nista ne valja, cak biti 10. u svijetu. Vi kao novinar niste u citavom zivotu uspjeli dobiti neku nagradu u okviru Hrvatske, a kamoli svijeta.

DE
derin
00:14 31.01.2010.

lino legendo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?