Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.04.2011. u 12:00

Investitorima nedostaje još samo slogan – mala zemlja za veliko kockanje.

Ivo Josipović, predsjednik RH, podržao je u razgovoru grupu investitora koji žele uložiti milijardu i pol dolara u gradnju World Las Vegasa negdje u Istri. Budući “grad kocke”, jedini takve vrste u Europi, izgradio bi se na sto hektara zemljišta, a osim kockarnica imao bi nekoliko golemih hotela, umjetno jezero, akvapark i kongresni centar za 50 tisuća ljudi. Hrvatski Las Vegas, najavljuju, promovirat će i slavni Kobe Bryant. Investitorima nedostaje još samo slogan – mala zemlja za veliko kockanje.

Šunke pune vode

Čobanković – ministar poljoprivrede i vodoprivrede

Petar Čobanković nakon nalaza HZJZ-a da je u hrvatskim šunkama i do 72% vode morao bi proširiti resor. Nova titula može biti – ministar poljoprivrede i vodoprivrede.

Sporije ne može

Hitnost u trajanju od šest mjeseci

Josip Škorić, član uprave Hrvatskih cesta, objasnio je da će gradnja tunela na prometnici Makarska – Vrgorac na kojoj se odronila stijena stajati 47 milijuna kuna. Tunel dug dvjesto metara ocijenjen je kao bolje rješenje od raščišćivanja ceste, što je zgodno, ali je još ljepše Škorićevo objašnjenje zašto se išlo na direktno ugovaranje radova. „Zbog hitnosti“ – kaže Škorić zaboravljajući da se stijena odronila prije šest mjeseci.

Ispravak netočnog troška

Od prve do druge stranice nestala četiri milijuna eura

Luka Mišetić, šef braniteljskog tima Ante Gotovine, izložen je kritikama zbog loših rezultata u sudnici, ali i zbog rastrošnosti. Sam Luka Mišetić izjavljuje da ne zna koliko je potrošio za obranu Ante Gotovine, ali zato u Jutarnjem listu misle da znaju.

Tako su na naslovnici ispisali da je Mišetić dobio čak 32 milijuna eura za neuspjelu obranu Gotovine, ali potom već na drugoj stranici demantiraju sami sebe pa u tekstu navode precizno da je dobio 126 milijuna iz državnog proračuna i 80 milijuna iz Zaklade i drugih privatnih izvora. To pak iznosi 206 milijuna kuna, što je 28 milijuna eura. Čudna neka matematika.

Komentara 18

BO
Booyaka620
12:12 20.04.2011.

Ako je suditi prema političkim \"elitama\" (mrzim taj izraz: oni su obični oportunistički žohari, odvratni su ali ih je teško iskorijeniti iz društva...) prigodan slogan mogao bi biti \"Mala zemlja za veliku izdaju\" ili \"Zemlja u kojoj vladaju jugo-komunisti iako zvanično ne postoje\", \"PravNE u EU\"

LU
luli
14:14 20.04.2011.

.. svatko pametan koga zanima istina NE cita Jutarnji list!

OB
-obrisani-
04:49 21.04.2011.

Zasto me pratis G/K Koljac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?