Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.06.2011. u 12:00

“Što mislite da sam blesav i da ću ono što sam 12 godina radio baciti u bunar? Ma figa!” – poručio je nadahnuti Milan Bandić upitan za moguću koalicijsku suradnju s HSS-om uoči parlamentarnih izbora.

Josip Friščić, predsjednik HSS-a, dobio je već drugu košaricu u kratko vrijeme. Nakon što na njegovo koalicijsko udvaranje mjesecima ne reagira premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, a Milan Bandić ne odgovara mu na telefonske pozive, Friščićeva je stranka odlučila na izbore krenuti samostalno. “Što mislite da sam blesav i da ću ono što sam 12 godina radio baciti u bunar? Ma figa!” – poručio je nadahnuti Milan Bandić upitan za moguću koalicijsku suradnju s HSS-om uoči parlamentarnih izbora.

Bošnjaković se pohvalio da mu tetiva “stoji čvrsto”


Dražen Bošnjaković, ministar pravosuđa, rekao je da nam je pravosuđe bilo šepavo dok je imao “puknutu tetivu”. Sada tetiva “stoji čvrsto”, pohvalio se ministar, ali mu sektor i dalje šepa.

Sucu uvijek zatrubi dva puta

Ivica Živković, hrvatski branitelj iz Zadra, ne vjeruje u naše pravosuđe premda je pročitao kako ćemo zaključiti 23. poglavlje i ući u EU. On je prije 17 godina stradao u eksploziji podmetnute autobombe, ali do sada je zakazano tek jedno ročište i još čeka pravdu. Ojađen, na auto je napisao “autobomba” i glasno trubio pred sudom, pa je smjesta primljen kod predsjednika suda. Trebaju li u pravnoj državi stranke sucima trubiti dvaput?

Marljivi profesor mjesečno zarađuje 111 tisuća kuna

Radovan Fuchs, ministar znanosti, obrazovanja i športa, već danima muku muči s hrvatskom akademskom zajednicom. Nedavno objavljen šokantan nalaz Državne revizije na fakultetima pokazao je da su profesori svaku drugu kunu koja je došla na fakultet prebacili na svoje račune. Rekordnu plaću u džep si je strpao zasad anonimni profesor splitskog Pravnog fakulteta koji je tijekom 2009. mjesečno zarađivao golemih 111.512 kuna. Dekan tog fakulteta Boris Buklijaš ne vidi u tome ništa sporno pa za Jutarnji kaže da nije vijest kada profesor ima dobru plaću jer to znači da je “marljivo radio”. A najviše je radio na svojoj plaći.

Komentara 7

Avatar seneka
seneka
15:48 15.06.2011.

Frišić će poslije ovih izbora kupiti par volova i obrađivati zemljicu,ako to još nije zaboravio.. Ili ćemo mi biti ti voleki?? Što se onijeh Prdekana tiće oni ZNAJU kako zaraditi pineze.

BZ
Branko Zajec
15:54 15.06.2011.

Ako je suditi po najavama jednog tjednika, Bandić neće imati priliku sudjelovati na izborima. Naime taj tjednik je objavio završetak istražnih radnji protiv Bandića i još nekih u vezi zagrebačkog pročistača voda, gdje su prilikom izgradnje oštećeni građani za nekoliko stotina milijuna kuna. Po tom tjedniku, uhićenja se očekuju vrlo brzo.

AN
Antiflašist
15:18 15.06.2011.

Ma kakva hebena akademska zajednica, pa to je gomila plagijatora, stetocina i parazita. Treba im zabraniti bilo kakve studije s drzavom,drzavnim, javnim i firmama lokalne zajednice, pa da vidimo kome ce to prodavati to silno znanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?