Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLDMAN ČETVRTI PUT

Jazz pjevačica postala Drakulina nevjesta

05.01.2009.
u 19:47

Sjajni britanski glumac Gary Oldman, koji je glumio Draculu u Coppolinom filmu, a bio je i Lee Harvey Oswald u JFK-u, Sid Vicious, Sirius Black u "Harryju Potteru" i Zorg u "Petom elementu", da bi u zadnje vrijeme prešao na uloge pozitivaca (komesar Gordon u "Batman: početak" i "Vitez tame"), oženio se po četvrti put neposredno prije Nove godine. Tu vijest je novinarima potvrdio njegov agent Douglas Urbanski, koji mu je i bio kum na vjenčanju.

Oldman je bio u vezama s brojnim kolegicama, poput Winone Ryder i Isabelle Rossellini, a druga od njegove prethodne tri supruge bila je Uma Thurman. Svoju novu ljubav predstavio je svijetu kad se u prosincu na losangeleskoj premijeri "Čudnovatog slučaja Benjamina Buttona" pojavio s 31-godišnjom pjevačicom indie jazza Alexandrom Edenborough.

(Oldmanova nova ljubav zbilja ima vrlo lijep glas, što možete provjeriti i na njezinoj MySpace stranici: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=193226528; svojedobno je imala i kratkotrajnu ali uspješnu pop-karijeru, i pod imenom Alex E harala top-ljestvicama u Aziji.).

Rođeni Londonac 50-godišnji Oldman i također Britanka 31-godišnja Edenborough, koja je rođena u Somersetu ali je s 19 godina otišla u New York, oboje zbog posla žive u Los Angelesu gdje su se i upoznali, a vjenčali su se u intimnom obredu, bez prisustva medija, u Santa Barbari.

Želite prijaviti greške?