Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasmin Stavros i Barabe

Jasmin Stavros i Barabe predstavljaju pjesmu i spot "Kraljevi zabave"

Stavros i barabe
01.06.2016.
u 13:18

Popularni zabavljač Jasmin Stavros i sve atraktivniji band Barabe snimili su duet znakovita naziva "Kraljevi zabave" koji će predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama 11. lipnja.

Popularni zabavljač Jasmin Stavros i sve atraktivniji band Barabe snimili su duet znakovita naziva "Kraljevi zabave" koji će predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama 11. lipnja. Ova njihova prva zajednička pjesma logičan je nastavak dosadašnje suradnje jer su, kaže popularni Staki, 'kliknuli' na prvu. 

- Meni su novinari često komplimentirali da sam kralj zabave zbog atmosfere koju stvorim na mojim koncertima. Kad sam upoznao Barabe i zasvirao s njima, vidjevši toliko pozitivne energije i euforije na njihovim koncertima, odmah sam zaključio da su i oni zapravo kraljevi zabave.

Izvrsno se nadopunjujemo i zajedno smo dobitna kombinacija. A takvih na estradi nema baš puno jer mnogi se samo foliraju, a rijetki poštuju svoju publiku. Ako ti je pjesma dobra, ostvario si uspjeh, a ako je loša, ni Bog ti ne može pomoći da imaš hit i nastupaš. Zato, kad smo dobili ovako dobru pjesmu, nismo dvojili ni trenutka trebamo li je snimiti. Bit će to pravi ljetni hit - uvjeren je popularni zabavljač Jasmin Stavros. 

Barabama i Stavrosu ovo je druga suradnja. Popularni pjevač krajem prošle godine napisao im je pjesmu "Žene su zakon" koja ih je vinula u estradnu orbitu, a marljivim radom zadnja 4 mjeseca i pažljivim odabirom pjesama i suradnika došli su i do finala najprestižnijeg festivala u regiji. 

- Velika je stvar kad ti ljudi iz struke komplimentiraju da si pravo osvježenje na sceni, a mi se možemo samo i dalje truditi opravdati to povjerenje. Mladi smo, neopterećeni i nemamo obaveza prema nikome da moramo činiti kompromise jer nas zanima isključivo publika i ono što zabavi ljude na našim brojnim koncertima.

Do sada smo naučili jednu važnu stvar, a to je da publiku ne zanimaju 'lažnjaci' i pjesme uz koje se ne možeš zabaviti. Takvi pjevači sjede doma i gledaju u telefon čekajući kad će ih netko nazvati za koncert, a naši telefoni užareni su od poziva za nastupe. To je još jedna potvrda da smo ispravno odabrali naš profesionalni put, kaže pjevač Baraba Tomislav Španić.

Na predstojećem CMC festivalu u Vodicama Stavros i Barabe medijima i publici spremaju nekoliko iznenađenja o kojima za sada samozatajno šute i zadovoljno se smješkaju istaknuvši da vjeruju kako će "biti primjećeni". Počašćeni su, kažu, što ovaj njihov duet zajednički potpisuju dvije najjače domaće diskografske kuće Croatia Records i Hit Records. Otkrili su također kako razmišljaju daleko unaprijed pa sa autorima ove pjesme "Kraljevi zabave" Natkom Smoljanom i Fayom već razmišljaju o idućim projektima za jesen.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije