Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.06.2011. u 12:00

Što bi ministar Kalmeta rekao nakon što nas mjesecima uvjerava da je umoran i ne stiže pratiti što se događa u tom golemom resoru te da pojma nema kako se i što radilo u cestogradnji.

Božidar Kalmeta, ministar prometa, već je drugi put u mjesec dana bio uz premijerku Jadranku Kosor na otvaranju neke autoceste, ovaj put Istarskog ipsilona, a da nije progovorio ni riječ.

Što bi ministar Kalmeta rekao nakon što nas mjesecima uvjerava da je umoran i ne stiže pratiti što se događa u tom golemom resoru te da pojma nema kako se i što radilo u cestogradnji. Shvatila je to, čini se, i predsjednica Vlade Jadranka Kosor.

Radman sprema proslavu sto pedesetog rođendana

Miroslav Radman, ugledni znanstvenik, poziva nas u Globusu na svoj 150. rođendan 2094. godine jer „neće valjda umrijeti u stotoj“. Hvala na pozivu, ali nas vjerojatno tada neće biti među živima.

Sanader gledao prema Zagrebu pa pao niza stube

Ivo Sanader, bivši premijer i pritvorenik zatvora u Salzburgu, doživio je nezgodu zbog koje je završio u gipsu, kaže njegov novi odvjetnik Čedo Prodanović te sada hoda na štakama ili se kreće u kolicima. Prodanović otkriva da mu se štićenik poskliznuo na stepenicama i iskrenuo nogu, „ali nije ništa strašno i jedva čeka da vidi tko ga i za što sve tuži”. Kako jako dobro zna „tko ga tuži“, bolje bi mu bilo da pazi kuda hoda.

Nitko nije htio kupiti broš J. Kosor

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, doživjela je neočekivan debakl na humanitarnoj aukciji za pomoć djeci koja boluju od rijetke bulozne epidermolize, zbog čega ih i običan dodir boli pa ih zovu djecom leptirima. Premijerka je u najboljoj namjeri darovala organizatorima aukcije, udruzi Debra, broš u obliku srca s mašnicom od kristala Swarovski koji je nosila dva puta, za posjeta Ankari i lani u Bruxellesu. Predsjednički broš po početnoj cijeni od tisuću kuna nije kupio nitko, dok su po nekoliko puta skuplje licitirane i prodane šlape Blanke Vlašić i haljinica Jelene Rozge. Nije kao anketa, ali govori o popularnosti.

Komentara 7

MB
mr_brown
14:31 16.06.2011.

gospon edi, svaka vam čast, rado vas čitam i divim se vašoj hrabrosti da tako otvoreno pišete u večernjaku

Avatar Bjeda
Bjeda
16:22 16.06.2011.

Teško je i normalnom čovjeku išta reći kada se zna da Y nije naš...

SA
sargu123
13:46 16.06.2011.

Ni da je nudila 1000 kuna uz taj broš nitko ga ne bi uzeo ! Kaj si ona umišlja ? Da ju narod voli ? A jest slijepa ko panj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?