Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.09.2010. u 12:00

Bivši premijer je, čini se, uvjeren da je i Harrimanov institut važniji od našeg parlamenta.

Ivo Sanader imenovan je gostujućim suradnikom poznatog Harriman instituta Columbia sveučilišta u New Yorku, pa je procijenio da stoga ne treba u utorak doći svjedočiti pred saborsko Istražno povjerenstvo za privatizaciju Ine. Suprotno mišljenju koje se uvriježilo u narodu da je iznad hrvatskog Sabora samo dragi Bog, bivši premijer je, čini se, uvjeren da je i Harrimanov institut važniji od našeg parlamenta, pa je nakon tri dana igranja skrivača u Zagrebu odletio u New York. Ima čovjek pametnijeg posla.

Bačićevo jamstvo vrijedi kraće od onog za mikser
Branko Bačić, glavni tajnik HDZ-a, u Novom listu ‘jamči da stranka posluje apsolutno zakonito od srpnja prošle godine’, ali ‘ne može komentirati što je bilo prije’. Treba li toj izjavi uopće komentar?
 
Sutkinja se pita zašto policija štiti svjedoke
Dijana Grancarić, sutkinja zadarskog Županijskog suda, od policije je tražila objašnjenje po kojoj zakonskoj osnovi policija štiti svjedoke kojima je prijetio Zlatko Lisica, pritvoren zbog iznude, a na koje je pokušao utjecati Reno Sinovčić. U policiji misle da je takav upit ‘izvan svake pameti’, vjerojatno imajući u vidu da je Sinovčić odlukom suda pušten iz pritvora prije no što su ispitani svjedoci. Policija šumom, sud drumom.
 
Mala uloga za veliki medijski potres
Petra Sandovar odigrala je u filmu “The Land of The Astronauts” ulogu koja je toliko mala da nije uopće spomenuta među četrdesetak glavnih i sporednih u popisu glumaca na relevantnom www.imdb.com, ali je ipak preplavila hrvatske novine i portale. Mediji su jedva dočekali prvi nastup nasljednice slavnog iluzionista Ive ‘Sad-me-vidiš-sad-me-ne-vidiš’ Sanadera, pa je propao trud mlade glumice da njezin filmski debi prođe nezapaženo. Dvije se godine krila od javnosti i promijenila prezime u Sandovar, a nije joj pomoglo niti što film još nitko nije vidio. Publika već zna da Petra mora biti dobra glumica. Ako je na tatu.

Ključne riječi

Komentara 4

IS
istima
18:35 10.09.2010.

igor10zg je napisao/la: Ivo Sanader je najveći izdajnik hrvatskoga naroda svih vremena i kamo sreće da nikada nije došao na vlast jer će sada biti teško ispravljati sve ono što je on upropastio i pokvario! Igore, ti ga zbilja prećera........ nijel mu konkurencija nemilosrdno jaka....?

IG
igor10zg
14:53 10.09.2010.

Ivo Sanader je najveći izdajnik hrvatskoga naroda svih vremena i kamo sreće da nikada nije došao na vlast jer će sada biti teško ispravljati sve ono što je on upropastio i pokvario!

Avatar m_m
m_m
15:28 10.09.2010.

A kad ste ga izglasovavali pio je heroj i odrešitelj ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?