Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.11.2011. u 12:00

Grujić od svoje 46. godine zbog depresije prima invalidsku mirovinu, koja je sada veća od 6190 kuna.

Lazar Grujić, prvi na listi Ljube Jurčića u VII. izbornoj jedinici i koordinator Bloka umirovljenici zajedno (BUZ), odbacio je navode da je lažni umirovljenik koji je nezakonito umirovljen i to na temelju rješenja koje je 1993. potpisao dr. Drago Rubala, osumnjičen za prodaju invalidskih mirovina. Grujić od svoje 46. godine zbog depresije prima invalidsku mirovinu, koja je sada veća od 6190 kuna. To ga očito ne zadovoljava pa je poželio i saborsku mirovinu. Ta će ga sigurno izvući iz depresije.

Furio Radin kao Rijeka protiv Karlovca
Furio Radin, vječni saborski zastupnik, prvi je pobjednik nadolazećih izbora. U njegovoj izbornoj jedinici (Talijani) nema drugih kandidata. Dovoljno je da samo, sportski rečeno, istrči na teren.

Osramotili zemlju zbog predizbornih igara
Yoshio Tamura, japanski veleposlanik, zadivio je javnost humanom gestom kada je neposredno nakon tsunamija i potresa koji je pogodio Japan donirao 30.000 eura za opremanje ambulante u selu Mečenčani. Osam mjeseci kasnije povodom otvaranja ambulante za gospodina Tamuru nije priređeno ni svečano primanje jer je baš za taj dan predsjednik Općinskog vijeća iz HSS-a sazvao sjednicu vijeća da napakosti načelniku iz SDP-a.

I Vesna Škare-Ožbolt je Kerumova rodica
Željko Kerum, čelnik HGS-a, nema na listi HDZ samo dvoje rođaka kao što se do sada računalo. Pored sestre Nevenke i šogora Petroslava na izbornim listama našla se još jedna Kerumova rodica, otkriva Slobodna. Riječ je o Vesni Škare-Ožbolt koja je u rodu sa suprugom Jakova Keruma, sina najstarije Željkove sestre Mande. List u svjetlu ovog otkrića špekulira koliko je ova obiteljska povezanost utjecala na kontroverzne zamjene nekretnina između Željka Keruma i Ministarstva pravosuđa u vrijeme kada je ministrica bila njegova rodica. O tome nećemo suditi, ali da je kod svih prisutan talent za političku trgovinu u to nema sumnje.

Komentara 5

CV
crna vrana
12:46 22.11.2011.

Da Ljubo Jurčić ima imalo soli u glavi, vidio bi da mu je ovaj Lazar napravio neprocjenjivu štetu u kampanji, pa bi ga maknuo s liste isti čas. Ovako se Jurčić ponaša kao i HNS u slučajevima Čačić i Habuš.. To će ga koštati. Nisu birači baš totalno neinformirani, odnosno da ne mogu zbrojiti dva i dva. Dovoljno je da znaju da je Lazaru rješenje o umirovljenju potpisao Rubala. Pametnomu dosta.

BI
bigred1
14:16 22.11.2011.

vrana,u pravu si,ali onda ne može ljubo na izbore jer je grujić njega zvao.

VI
vidimškoj
17:07 22.11.2011.

pa kad malo bolje promislim ispada da ja ne poznajem puno poštenih građana u HR.Od njih 100 šta se pojave u javnosti možda 1-2 imaju čist obraz a ruke to je već pitanje. Šta se onda čudimo čoviku koji ima 64 godine.godina. Pa ako je Radin dobar talijanima dobar je i meni i ja to poštujem. Jadni Yoshio(Joško) Tamura još nije shvatija da smo mi na Balkanu.Dobro je šta Japanci imaju veliko srce pa imaju mista i za naša sra..ja. Ja sam odavno zaključija da su lipa Vese i lipi naš rico u rodu.Šlušaš jednoga kao da čuješ i drugoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?