Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Izabrana najbolja tajnica u Hrvatskoj za 2008. godinu

16.02.2009.
u 15:04

Sanja Bašić, asistentica direktora prodaje iz samoborske tvrtke Xella porobeton, pobijedila je na izboru za najbolju tajnicu Hrvatske 2008. (Najtajnica.hr) u organizaciji časopisa Tajnica.hr i tvrtke Heraklea.

Na izbor se prijavilo 67 tajnica iz cijele Hrvatske koje su htjele osvojiti ovu zanimljivu titulu, a riječ je o prvom izboru i provjeri kvalifikacija najbolje tajnice.

Inače, najboljih se deset na natječaj nije samo prijavilo nego su to učinili njihovi kolege s posla, a jednu je tajnicu prijavila sama direktorica kompanije u kojoj radi.

Sanja Bašić bit će i službeno proglašena najboljom na prvoj Nacionalnoj konferenciji tajnica, administrativnih djelatnika i voditelja ureda koja će se 19. veljače održati u Zagrebu.

Pobjedu na izboru za najbolju tajnicu donijela su joj praktična znanja, društvena odgovornost, kao i komunikativnost koje je pokazala tijekom provjere za izbor.

Na prvoj Nacionalnoj konferenciji tajnica, u čijem će radu sudjelovati više od stotinu tajnica iz svih dijelova Hrvatske, osim proglašenja najbolje među njima, govorit će se o aktivnostima nacionalne, ali i europske udruge tajnica, kao i o stanju na hrvatskom tržištu rada.

U edukativnom dijelu programa bit će riječi o komunikacijskim vještinama te o pravnim i financijskim pitanjima s kojima se tajnice susreću u svakodnevnom radu.

Želite prijaviti greške?