Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Iz maila veleposlanice u SAD dolaze sretne mantre

Kako je Kolindina mantra objavljena u 24expresu, došla je do velikog broja čitatelja pa pomalo strahujemo od korjenitosti promjena. Možda se veleposlanica pretvori u dalaj lamu.
22. siječnja 2011. u 12:00 12 komentara 7 prikaza
Kitarović
Foto: Arhiva VL

Kolindi Grabar-Kitarović, veleposlanici u SAD-u, život bi se trebao ‘korjenito izmijeniti’ nakon što je s njezine e-mail adrese odaslana ‘pozitivna energija Dalaj Lamine sretne mantre’. U e-mail mantri stoji da je treba poslati na što više adresa, a ako je adresa više od petnaest, pošiljatelja očekuju ‘korjenite promjene’. Kako je Kolindina mantra objavljena u 24expresu, došla je do velikog broja čitatelja pa pomalo strahujemo od korjenitosti promjena. Možda se veleposlanica pretvori u dalaj lamu.

Teška fjaka

Kerumu se nije dalo procijeniti slupani ferrari


Željko Kerum prodaje karambolirani Ferrari 430 Spider za 400 tisuća kuna iako ne zna koliko vrijedi. Njegov prodavač za 24 sata kaže da ‘nisu radili procjenu jer im se nije dalo’. To se zove fjaka.

Težak život na estradi

Thompsonova mjesečna plaća 2007. godine bila
je jedva 837 eura

Marko Perković Thompson dobio je velik neželjen publicitet nakon što je iz istrage o Sanaderovim malverzacijama procurilo da je pjevač od bivšeg blagajnika HDZ-a Mladena Barišića dobio 515 tisuća eura u izbornoj 2007. godini. Pjevač navode pokušava demantirati pa publika može vjerovati njemu ili Barišiću, ali je zanimljivo vidjeti brojke o poslovanju Thompsonove tvrtke MP-TON u 2007. godini. Prema pisanju Jutarnjeg, tvrtka je te 2007. godine uprihodila milijun eura, ali je imala čak 953,9 tisuća eura rashoda, tako da su jedina dva zaposlenika, direktor, sam Marko Perković i prokurist, menadžer Zdravko Barišić uspjeli isplaćivati tek skromne plaće od prosječnih 837 eura, odnosno malo više od šest tisuća kuna. Teško se živi na hrvatskoj estradi.

Eurovision Song Contest 2021
ALBINA NIJE PROŠLA
'Nikad više ne gledam Euroviziju': Pogledajte burne reakcije hrvatskih tviteraša
Oporavilište za divlje životinje u Osijeku
Briga o okolišu
Upoznajte ljude koji se brinu o divljim životinjama svaki dan
 • jankoprekobrda:

  Možda se veleposlanica pretvori u dalaj lamu. Da se mozda ne radi o \"lapsus calami\"? Mozda se mislilo napisati Mozda se veleposlanica pretvori u davaj damu.

 • bigred1:

  alie,nick ti savršeno odgovara.

 • Avatar alien79
  alien79:

  Vauu, kako su se svi štakori digli na zadnje noge kada je riječ o Thompsonu i navodnih 500000e, a lebac vam j.bem šta je sa milijunima i milijunima kuna što se daju četnicima, o tome ništa jel? šta je sa ... prikaži još! 4milijuna kuna za četnički spomenik u Srbu? ništa a? a milijuni za općine sa četničkom većinom? ništa a? mrš u 3pm bando